667
One Direction: Druženje sa fanovima u Nemačkoj

One Direction: Druženje sa fanovima u Nemačkoj

667
SHARE

Pre nekoliko dana One Direction bili su Kelnu gde su dva sata proveli potpisujući autograme brojnim obožavaocima, a BRAVO je bio na licu mesta.

null

null

Na hiljade Directionera stiglo je lokaciju gde ih je 1D čekao, ali samo 800 je dobilo priliku da ih upozna. Niall Horan bio je impresioniran celim događajem, pa je na svom Twitteru kasnije napisao: “Keln! Hvala vam što ste došli u hiljadama danas! Volimo vas”. Kasnije se javio i Liam koji je tvitovao: “Imao sam sjajan dan u Nemačkoj.”

null

null

null

FOTO: SONY Music

25 KOMENTARA

  1. ZAYN *___________* ,HARRY *________________*, LIAM *_____________*,NIALL *___________________* LOUIS *__________________*

    • Zato sto njihov nastup jos nije sasvim siguran.Osim toga idi na sajt  Bg arene i videces da je nastup u najavi,ali tek za 23.11 (ili 10. nisam sigurna) tj.tek za godinu dana.I Jennifer Lopez su najavili tek u martu za novembar!A i  u ostalom svi znaju da oni pocinju turneju po celoj Evropi sledece godine,pa zasto bi onda zaobisli Srbiju i zemlje u blizini? 

      I niko ovde nije glup ;)

  2. super bi bilo da dodju u bosnu,ali nema veze ako dodju i u srbiju nisam uopste ljubomornaTO BI BILO OSTVARENJE SNA DEFINITIVNO. I LOVE 1DDDDDDDDDD

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.