1169
Održana svetska premijera filma “Instrumenti smrti: Grad kostiju”

Održana svetska premijera filma “Instrumenti smrti: Grad kostiju”

1169
SHARE

MORTAL INSTRUMENTS

U Los Anđelesu noćas je održana premijera dugo očekivanog filma “Insturmenti smrti: Grad kostiju a njoj su prisustvoval i svi glavni glumci.

MORTAL INSTRUMENTS

MORTAL INSTRUMENTS

MORTAL INSTRUMENTS

Ekipa koju predvode Lily Collins, Jamie Campbell Bower, Robert Sheean, Kevin Zages, Godfrey Gaom Aidan Turner…prodefilovala je crvenim tepihom. “Instrumenti smrti: Grad kostiju” u naše bioskope stiže 5. septembra.

MORTAL INSTRUMENTS

MORTAL INSTRUMENTS

MORTAL INSTRUMENTS

Radnja filma smeštena je u savremenom Njujorku, gde Kleri Frej, naizgled obična tinejdžerka, otkriva neobičnu istinu o sebi. Ona je potomak loze Senolovaca, tajnog reda mladih polu-anđela, ratnika, zarobljenih u drevnoj borbi za spas našeg sveta od demona. Nakon što joj je majka misteriozno nestala, Kleri je primorana da se pridruži Senolovcima, koji je upoznaju sa opasnostima “druge strane” Njujorka, mestom nazvanim Podzemni Svet u kome vladaju demoni, vešci, vampiri, vukodlaci i druga smrtonosna stvorenja.

8 KOMENTARA

  1. Lily je tako lepa! Ja inace jedva cekam film, samo se nadam da ce biti i upola dobar kao knjiga :) (mada mislim da su knjige uvek bolje)

  2. Samo da ne upropaste kao što su upropastili ”Twilight”. Svih pet knjiga ”Twiligiht saga” sam pričitala i posle filmova me je bilo sramota da kažem da sam gledala filmove, a kamoli čitala knjige. ”Instrumente smrti” sam pročitala sve tri knjige i knjige su fantastične, i iskreno se nadam da se neće ponoviti drugi ”Twilight”.

    • Ima 5 knjiga, sesta ne izlazi do sledeceg maja. :)
      Last two books are: City of Fallen Angels and City of Lost Souls.
      Film je fantastican, glumci su super bili! Ja obozavam te knjige i upoznala sam Cassie Clare u Martu

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.