470
Obožavan i u Holandiji: Harryja Stylesa okružila armija fanova u Amsterdamu

Obožavan i u Holandiji: Harryja Stylesa okružila armija fanova u Amsterdamu

470
SHARE

Gde god da se momci iz grupe One Direction pojave, nastane prava gužva! Tako je bilo i juče u Amsterdamu, kada su Directineri iz ovog grada imali priliku da se druže sa Harryjem Stylesom.

Popularni pevač se po izlasku iz hotela u prestonici Holandije susreo sa armijom obožavatelja, uglavnom ženskog pola, koji su bili oduševljeni što uživo vide svoju omiljenu zvezdu. Iako je izgledao pomalo umorno, Harry nije oklevao da zastane, slika se i na kratko porazgovara sa fanovima.
One Direction su posetili Holandiju u okviru svoje velike turneje koja nosi naziv “Take me Home”, na kojoj širom sveta promovišu svoj drugi studijski album.

Autor: Life Content

23 KOMENTARA

  1. ne znam koliko vas ovo zanima ali luisova devojka eleanor je komentarisala verziju na engleskom od moje 3 znate (saru,mirnunevenu)rekla je da imaju prelepe glasove :)

  2. BRAVO,molim te odgovori mi kada ce biti ona emisija o One Directionu na mtv-ju?koji datum i u koliko sati?posto ne mogu da nadjem onaj clanak na kome ste to napisali.
    Tvoja verna citateljka Miona ;D

  3. lala ukucaj moje 3 ljubav je svuda engleska verzija i pogledaj komentare videces ti negde nju pise njeno ime i prezime i slika sa njom je neka devojka cinimise (na youtube)

  4. znam da previse mastam ali mozda onda i one direction zna za nasu pesmu na evroviziji :) ako se eleanor svidj,mislim da mozemo daleko da doguramo jel su sve 3 jako slatke,pesma je onako ok yako da do pobede :)

  5. Pa ta Elenaor što je komentarisala je iz Srbije. uđite u njem profil… Sve srpske pesme je delila i ima 4 pratioca! Niste valjda stavrno pomislile da je ona prava! Kontam da prava Elenaor nije nika čula za Srbiju……. Kako bih volele da One Direction dođe u srbiju…. Ni sama ne znam koliko puta sam zaplakala gledajući njihove slike itd. Ja nisam samo običan DIRECTIONER. Ja nisam samo fan. oni meni nisu samo idoli- oni su deo mog života. ONE DIRECTION DOĐI U SRBIJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Molim vas!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.