575
Nina Dobrev: Ozbiljna lepotica

Nina Dobrev: Ozbiljna lepotica

575
SHARE

null

Nina Dobrev već danima boravi u Njujorku gde ima mnoštvo obaveza, a svoj ostanak u “Velikoj jabuci” produžila je zbog odlaska na 2013 Costume Institute Gala.

null

null

Lepotica iz “Vampirskih dnevnika” pojavila se u odličnoj crnoj varijanti a fotografima je pozirala potpuno ozbiljnog pogleda. S njom u društvu nije bilo Iana Somerhaldera koji je trenutno zauzet svojim novim projektom, o kojem još uvek ne želi da govori u javnosti.

null

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

15 KOMENTARA

  1. +8 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1TEA...ThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA...ANA I NEMANJA-GOLUPCICI......Sofija je srpska Taylor Swift..DaMi i LOGMICA.........dajana-srce moje..prcko I JASNA...

    prelepa je stvarno..a haljina je..nemam reci..mnogo mi se svidja.<3333333

  2. +7 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1ceep calm and love selena(SELENA MY QUINEEE I ♥♥♥ YA SOOO MUCH GODDES THE BEST ANCI DAUNJA TIKI JJ )SELLYYYYYY♥♥♥♥♥

    STVARNO JE PRELEPAAA ♥♥♥♥♥

  3. nina je lepo obucena ,ok ali na 1. slici mi se cini kada se uvija?na zadnjoj slici ako lepo pogledate iza je beyonce u crvenoj haljini!

  4. selenator12 hahahah :”) slatko me nasmeja iza nje beyonce hahaha jesi ti gledala slike od nje i kako se obukla ona uopste nije bila u crvenoj haljini ,a i po licu se vidi da to nije bila ona:”))

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.