772
Nina Dobrev: Osvaja publiku i nagrade na TCA 2012

Nina Dobrev: Osvaja publiku i nagrade na TCA 2012

772
SHARE

“Vampirski dnevnici” pokorili su Teen Choice Awards 2012, a glavna glumica Nina Dobrev ponovo je blistala na crvenom tepihu.

null

null

null

23-godišnja glumica pojavila se u haljini J. Mendel i Jimmy Choo cipelama a veče je provela sa svojim kolegama iz šoua, Ian Somerhalderom, Paulom Wesleym, Kat Graham i Candice Accolom, sa kojima je i napravila par super fotki.

null

null

null

Nina nije bila samo nemi posmatrač – dobila je nagradu za omiljenu TV glumicu u kategoriji fantazija/SF dok je njena serija izabrana za najbolju u istoj kategoriji.

null

null

null

12 KOMENTARA

  1. Zaboravili ste da napisete da je tu bio i onaj sto glumi Tayler-a zaboravila sam mu pravo ime :P, a Nina PRELEPA kao i uvek!

  2. uzas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ona je lepa ali mrzim glupi TVD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.