Start Stars Nicole Scherzinger za Glamour UK: O muzici, raskidu, nastupima i Simonu Cowellu…

Nicole Scherzinger za Glamour UK: O muzici, raskidu, nastupima i Simonu Cowellu…

SHARE

n_sch_09062013_4_0

Nicole Scherzinger ponovo osvaja naslovne strane! Ovoga puta lepa pevačica slikala se za naslovnicu oktobarskog broja magazina Glamour OK i ponovo pokazala svoju zanosnu lepotu.

Bivša frontmenka grupe “Pussycat Dolls” pozirala je fotografu Simonu Emmettu, i usput otkrila detalje o raskidu sa Lewisom Hamiltonom, kao i o svojoj reakciji kad je čula vesti da njen dobar prijatelj i kolega Simon Cowell čeka bebu.
O raskidu sa Lewisom:
“Pa, i dalje se borim sa tim. Još uvek sam u središtu oluje. Znam da sam bila iskreno srećna zbog njega i da ga i dalje podržavam. Uvek sam najviše verovala u njega. Rekla sam mu da može da radi šta god poželi i da može da bude šta god poželi. Ali to je… to je previše lično da bih govorila o tome. Ostali su mi ožiljci na srcu. Sve je još uvek sveže i još uvek se dešava, i dalje to proživljavam. To nije samo naslov u novinama, to je za mene stvarnost.”
O Simonu Cowellu:
“Želela bih da mu čestitam na lepim vestima. Mislim daće biti dobar otac. I verovatno će uz njega biti cela nacija dadilja da mu pomogne!”

n_sch_09062013_2

O njenoj ličnosti na sceni:
“O, sve je to zabavno, ja sam kao lutka. Navikla sam da budem na sceni, pa ako ne mogu da držim mikrofon, onda Gospode smiluj se, bolje da mi ga neko donese! Posvećujem toliko vremena, kao sedmočasovne probe kostima, sa mojim timom, isprobavam stvari koje volim. Kosa, šminka, ajlajner… Imam kompletnu viziju.”
O životu bez muzike:
“Da nemam karijeru, verovatnio bih bila kao moja sestra, sa troje dece. Odrasla sam u Kentakiju, gde je porodica najvažnija. Svi moji prijatelji i rođaci, svi imaju decu osim mene. I to je zato što sam ambciozna. Morate da se žrtvujete, da živite, dišete, spavate posao. Morate da žrtvujete svoje veze, pa čak i sebe. Ali, ja sam porodična osoba, deca moje sestre su moj ponos i radost, ne prođe mesec dana da ih ne vidim. Tako da ću imati decu kada dođe vreme za to.”

n_sch_09062013_1

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR