662
Nickelodeon`s Awards: Klinci izabrali najdraže glumce i pevače

Nickelodeon`s Awards: Klinci izabrali najdraže glumce i pevače

662
SHARE

U Los Angelesu klinci su izabrali sebi omiljene muzičke i filmske zvezde na 23. Annual Nickelodeon`s Kids` Choice Awardsu.

Image Hosting by imagefra.me

Najbolji glumac, po izboru klinaca, je Taylor Launter iz “Sumraka”, a najbolja glumica Miley Cyrus iz “The Hannah Montana Movie”.

[youtube w5Kim1mYsp4]

Deca najviše vole slušati repera Jay-Z-ja, a omiljenom pevačicom proglašena je Taylor Swift. Najdražim TV glumcima proglašeni su Selena Gomez i Dylan Sprouse.

Image Hosting by imagefra.me

Na dečjoj dodeli nagrada tepih slavnih nije crven, već narandžast, a po njemu su sinoć šetali: Will Smith, Jackie Chan, Robert Downey Jr., Chris Rock, Zoe Saldana, Tyra Banks, Rihanna, Katy Perry, Rosario Dawson, Dev Patel, Justin Bieber, Jonas Brothers i mnogi drugi.

[youtube BlcJaGZDz34]

Pevačica Katy Perry na dodeli nagrada pretrpela je pravu podvalu. Dok je otvarala kutiju s imenom najbolje glumice, kutija je eksplodirala i prekrila je zelenim želatinom. Iako je pevačica znala da joj se te večeri nešto sprema, zelena eksplozije ipak ju je iznenadila, no na šalu se nije naljutila, već dobro nasmejala.

Image Hosting by imagefra.me

Za muzički deo zabave te večeri pobrinuli su se Rihanna i Justin Bieber, a sin Willa Smitha, Jaden, koji promoviše svoju ulogu u novoj verziji filma “The Karate Kid” demonstrirao je svoje borilačke veštine.

Image Hosting by imagefra.me

[youtube kwCSzRrzros]

20 KOMENTARA

  1. …..draga rihanna mogla si neshto normalnije obuć…ipak se ovo zove “kids choice awards” a ne “porn awards” ili sl….to katy i selena najache ste lol

  2. jaoooo bash mi je drago zbog MILEY a tek zbog JONASAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

  3. jao jesi nepismena!zaslužili su valjda!xexe,,,lol a uostalom šta se može očekivati od fana miley nego da je totalno glup i nepismen hahahahha….selena i katy perry su jedino zaslužile..i taylor lautner

  4. nisam verovala da cu ikad ovo reci ali slazem se sa cullenkom mislim ne bas u svemu ali da da su tu nagradu najvise zasluzile katy i selena

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.