831
Ni Avril Lavigne ne može da odoli dobrom šopingu

Ni Avril Lavigne ne može da odoli dobrom šopingu

831
SHARE

Velike zvezde šoping često vide kao najbolju terapiju za stres, a na takav način ponekad razmišlja i Avril Lavigne.

null

null

U sredu smo pevačicu primetili u jednom butiku u Holivudu, u koji je ušla obučena u tipičnom rok maniru. Na belim pantalonama imala je printove crnih munja a nosila je i jednu majicu iz svoje linije kao i čizmice. Da je bila zadovoljna kupovinom, Avril je potvrdila nakon što je iz lokala izašla sa gomilom kesa.

null

null

27-godišnja zvezda nedavno je otputovala sa svojom prijateljicom u Meksiko a nakon par fotki objavljenih na Twitteru, mediji su nažalost počeli da nagađuju kako između dve devojke postoji nešto više od prijateljstva. Avril se na te glasine do sad nije osvrtala.

null

null

28 KOMENTARA

  1. @blever & @JaseyRae – Pre je bila punkerka idioti tupavi. Sad se upopolisala, ali sa prvim pesmama je sabijala u punk/rock fazonu. Ae paljba odavde.

  2. Onda ti ne znaš šta je punk muzika.

    link to youtube.com

    Ovo je punk. Sirovi punk. Ovde nema ni trunke popa. Mogu ja da kažem da nikada ne psujem, iako to radim vrlo često nažalost. Inače, Avril nije nikada volela da je vežu za punk ili rock stil, iz nekih xy razloga. Ali to ne znači da njena muzika nije bila u tom fazonu. Bilo je katkad i popa, ali uglavnom su joj sve starije u punk fazonu. :)

  3. Avril je sama rekla da za sebe smatra da nije punk ali stil oblacenja joj je uvek bio u tom fazonu i na prva 2 albuma mogle su se naci i takve pesme, a sada je vise u pop fazonu ali nema veze jer je svejedno mnogo bolja od Britney i kolega… ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.