280
Neverovatna devojka: Taylor Swift otvorila sopstveni edukativni centar!

Neverovatna devojka: Taylor Swift otvorila sopstveni edukativni centar!

280
SHARE

Taylor Swift Officially Opens The Taylor Swift Education Center At The Country Music Hall Of Fame And Museum

Taylor Swift je jedna od najtalentovanijih muzičarki sveta, ali još važnija je činjenica da je ona divno ljudsko biće, što je pokazala i ovog vikenda u Nešvilu.

Taylor Swift, Kyle Young

Naime, pevačica je učinila nešto potpuno nesvakidašnje, pa je iz svog džepa donirala čak 4 miliona dolara kako bi se otvorio edukativni centar u okviru “Country Music Hall o Fame”, a gde će mladi imati priliku da nauče mnogo toga.

Taylor Swift, Piper Moralez

“Stvarno sam uzbuđena zbog ovog muzičkog edukativnog centra i činjenica da se već sad odvijaju tri časa”, ispričala je presrećna Taylor. Ranije ove godine, Taylor je već ponela titulu najdarežljivije slavne osobe a i najmlađa je dobitnica vrlo cenjene nagrade Robert F. Kennedy centra za svoj dobrotvorni rad.

Taylor Swift

Autor: Life Content
FOTO: TANJUG

22 KOMENTARA

 1. Dusa, tako sam ponosna na nju. <3 I na drugoj slici je donirala SVOJU prvu gitaru na kojoj je naucila da svira i napisala prve pjesme, dala je gitaru koju posjeduje vise od 10 godina.

  I tako sam sretna sto je Ed rekao da ona svaki dan boji 12 gitara i daruje ih bolsenoj djeci. To niko nece da gleda, bitno vi ganjajte njenu dejting listu. Ona je ucinila vise dobrog za drustvo i ljude nego sto bi to bili njeni hejteri u stanju uraditi na njenom mjestu za 10 zivota.

  #proudswiftie <3

  • Zasto uvek neki hejter kao ti mora da iskomentarise ovakav dogadjaj. Ne razumem zasto je neki ljudi ne vole, naravno svako ima pravo na svoje misljenje, ali ponekad ga je bolje zadrzati za sebe I ne kvariti ovakve trenutke. Ona je u svom zivotu postigla mnogo, I kao muzicar I kao covek. Pomagala je mnogima, a hejteri kao ti mogu da budu samo ljubomorni.  Taylor <13

  • OK, sad da zavrsimo.

   ŠTA KOG ĐAVOLA VI IMATE PROTIV NJE??? DA LI ĆEŠ TI IKAD SVOJ TALENAT KORISTITI ZA NEŠTO DOBRO I HUMANO,DA LI ĆEŠ IKAD USREĆITI TOLIKO DECE I POMOĆI DA SE STVORI TOLIKO NOVIH TALENATA KAO ŠTO JE ONA????!!!!
   kako je moguće da vi hejteri vidite nešto ružno u dobrotvornom radu,lepom vaspitanju i ne pravljenju skandala zbog malo slave?

   njoj je sasvim dovoljan njen talenat da bi je volelo i podržavalo toliko ljudi,koji cene kod nje muziku i vrline,vanserijski talenat i,pre svega,DOBAR PRIMER KOJI DAJE MLADIM DEVOJKAMA KA ČEMU TREBA DA TEŽE U ŽIVOTU!!!!

   ako ste toliko maloumni da to ne možete uvideti,da će mo mi,sviftiji uvek biti tu,žalim slučaj

   ako ste mislili da će nas malo mržnje uplašiti,pogodi šta?

   MI SMO I DALJE TU,TEJLOR JE I DALJE ZVEZDA,A TI SE SPUSTI NA ZEMLJU GDE TI JE I MESTO!!!!

   #proudswiftie

 2. Gadi ti se,odvratna ti je.Devojka je ucinila divnu stvar,umesto da joj cestitas,ili da bar ignorises ovu vest,ti vredjas.Zar to ne cini tebe losom osobom? Meni se gadis.

 3. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NE VOLIM JE ALI SVAKA ĆAST! DOBRO JE ŠTO POSTOJE DOBRI LJUDI, ŠTO NISU SVE POZNATE LIČNOSTI UMIŠLJENE :D

 4. Taylor je stvarno najbolja, a hejteri opet komentarisu.. Ma bravo -_-
  Stvarno je ucinila divno delo i neverovatna je stvarno! :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.