Start Stars Neodoljiva Hayden Panettiere na naslovnici magazina Nylon

Neodoljiva Hayden Panettiere na naslovnici magazina Nylon

SHARE

Zvezda serije “Nashwille” Hayden Panettiere pozirala je fotografima za naslovnu stranu martovskog izdanja magazina Nylon.

Glumica je nosila odevne komade iz novih kolekcija H&M i Marc Jacobs, a z to je otkrila i ponešto o svom privatnom životu. Na pitanje kako se nosi sa slavom i popularnošću, 23-godišnja Hayden kaže: “Naučila sam kako da budem jaka i da posmatram svari iz druge perspektive. Sećam se kada sam imala 16 godina i bila sam u jednoj prodavnici, kada me je jedan tip iza mene slikao i rekao da imam celulit. To je za mene bilo traumatično. Zažalila sam svaki put kada sam pogledala šta pišu o meni na internetu, pa sam morala da gledam na to na drugačiji način. Ali uvek će biti neko ko ima nešto negativno da kaže, i to je u redu. Trudim se da ne uzimam to previše lično, ali to svakako boli. Kada bih rekla da mi to ne smeta, lagala bih, ali sam naučila kako da se nosim sa tim i da nastavim dalje.”

Hayden kaže da nije nimalo lako imati emotivnu vezu u Holivudu: “To je skoro kao da ste potpisali ugovor. U ovom poslu ne postoji opušteni sastanak. A kada prolazite kroz raskid, to je kao da se razvodite. Morate da budete iskreni u svemu, jer čak i kada vas vide sa drugim muškarcem, čak i ako je on samo prijatelj, to odmah znači da ste neverni.”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR