2674
Najseksi žene iznad 40 godina: Lepotice u najboljim godinama koje žare i...

Najseksi žene iznad 40 godina: Lepotice u najboljim godinama koje žare i pale

2674
SHARE

Naziv “cougar” sve je popularniji u SAD-u, a označava seksualno aktivnu ženu u “zrelijim” godinama koja traži mlađe muškarce. Istoimena serija “Cougar Town” prikovala je milione gledalaca za male ekrane, a samo je pitanje vremena kada će doći i do nas. Serija je prepuna seksipilnih žena iznad 40 godina, a uprkos tome što se priča da u Los Angelesu vlada trend mladosti, Hollywood je takođe pun glumica koje su svoje najveće uspehe postigle u zrelijim godinama te izgledom i seksipilom nimalo ne zaostaju za mlađim koleginicama.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

O broju plastičnih operacija Demi Moore već se godinama nagađa, ali činjenica jeste da žena na pragu 50-ih izgleda fantastično, isto kao i Halle Berry. Niti jedna mlada glumica ne može se meriti sa količinom seksipila koju poseduje 46-godišnja Monica Belluci, a Salma Hayek izgleda kao da uopšte ne stari. Cindy Crawford sa svoje 44 godine i dalje izgleda kao supermodel dok Kim Cattrall u 56. godini i dalje može oboriti s nogu. Lista obuhvata samo neke od najlepših poznatih lepotica iznad 40 godina, a s razvojem kozmetičke industrije i plastične hirurgije, njihov broj biće sve veći.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

10 KOMENTARA

  1. meni ovom skupu jedino ne pripada demi… jebote ta je imala barem 1000 plasticnih operacija… a sto se tice monike ona je meni tu najlepsa

  2. Halle Berry ima krive muške noge, mislim da ženstvenije noge ima neki fudbaler.
    Cindy Crawford je ko’ avion, koje noge ima žena.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.