Start Stars Najgore odevene devojke na dodeli “Zlatnih Globusa”

Najgore odevene devojke na dodeli “Zlatnih Globusa”

SHARE

Juče smo vam predstavili dame koje su nas oduševile svojim modnim stilom na crvenom tepihu, a danas je red i na one koje se baš i nisu najbolje snašle.

Madonna

Gornji deo haljine koju je obukla kraljica popa je sjajan, ali nezgrapna krinolina u tamnozelenoj boji na Madonni je izgledala nezgrapno i bapski.

Sarah Michelle Gellar

Ubedljivo najgoru haljinu na dodelama nagrada Golden Globes nosila je glumica Sarah Michelle Gellar. Krinolina  je delovala napadno i jeftino pa je potpuno skrenula pažnju sa glumičinog lepog lica i vitke figure.

Kelly Osbourne

Kelly Osbourne i dalje izgleda kao bakica. Mlada Kelly već mesecima pokušava da isfura sedu kosu kao hit, što joj jako loše stoji, a uz plavu haljinu bapskog kroja koju je odabrala za nagrade, izgledala je kao da ima trideset godina više.

Debra Messing

Glumica koju poznajemo kao Grace iz hit serije “Will and Grace”, odlučila je da se pojaviti u dosadnoj crnoj haljini koja je prikrila sve čari njene vitke linije. Za razliku od koleginice Rooney Mare, koja je uspela odlično da isfurati crnu haljinu, Debra je izgledala poprilično neugledno i puno starija nego što jeste.

Elle Macpherson

Haljina koju je nosila seksi manekenka uopšte ne bi bila loša kad bi se radilo o – venčanici. S obzirom na to da je odabrala haljinu sirena kroja, za crveni tepih mogla se ipak odlučiti za neku drugu boju, poput glumice Sofie Vergare.

OSTAVI KOMENTAR