Start Stars Muzika Život posle Fifth Harmony: Camila Cabello otkriva 6 stvari o sebi

Život posle Fifth Harmony: Camila Cabello otkriva 6 stvari o sebi

SHARE

Poslednjih nekoliko meseci bili su veoma burni za pevačicu Camilu Cabello otkad je odlučila da napusti grupu Fifth Harmony.

U decembru se zvanično rastala sa ostale 4 članice, a kako je njena pesma sa Machine Gun Kellyjem “Bad Things” pravi hit, čini se da joj se smeši uspešna solo karijera.

U nedavnom intervjuu za magazin Seventeen otkrila je nekoliko detalja iz svog života.

1. Njene pesme će mnogo otkriti

“U Fifth Harmonyju nisam mogla da ispoljim svoj maksimum. Fanovi će me zaista upoznati kroz muziku koju pišem. Cilj mi je da budem hrabra i otvorim dušu”, rekla je.

2. Želi sve najbolje devojkama iz grupe

“Želim im sve najbolje i srećna sam što nastavljaju rad kao Fifth Harmony. Takođe, jedva čekam da čujem njihove nove pesme kao i solo radove”, kaže.

Gustavo Caballero/Getty Images

3. I dalje je veoma bliska sa Taylor Swift

“Taylor je osoba kojoj se uvek obratim za savet u vezi sa momcima. Postale smo drugarice jer imao dosta toga zajedničkog, vrlo smo emotivne kada je reč o ljubavi. Mi volimo i volimo da pišemo pesme o ljubavi”, objasnila je Camila.

via GIPHY

4. Sanja o saradnji sa Ed Sheeranom

“On fantastično pretače ljubav iosećanja u reči. Volela bih da vidim kako on stvara tu magiju jer uvek priča o tome kako voli da pravi pesme iz srca i to je nešto što bih žežela i ja da radim”, nada se pevačica.

5. Dosta joj je društvenih mreža

“Već dve godine se trudim da se klonim društvenih mreža. Tamo ima dosta negativnih stvari. Čak iako pročitah 100 poruka podrške, onu jednu zlonamernu uvek pamtiš. Ali, primetila sam dosta podrške fanova, što, iskreno, nisam očekivala. Kada sam videla kakve reči ohrabrenja mi svi šalju, brizmula sam u plač”, rekal je Camila povodom svog odlaska iz grupe.

via GIPHY

6. Spremna je da pronađe pravu ljubav

“Iako imam 19 godina nikada nisam imala pravu vezu. Kada im pokažem moje pesme, svi me pitaju: “O kome je ovo?”. Sve te fantazije su u mojoj glavi”, zaključila je Camila Cabello.

Jedva čekamo da vidimo kakav će biti njen solo album.

Autor: Seventeen
Foto: Getty

OSTAVI KOMENTAR