925
Telenor top lista #5

Telenor top lista #5

925
SHARE

top lista Telenor top lista #4

36 KOMENTARA

 1. ahhaha lista je jadna -.- xP

  A vi mozete da pusite i Billu i Tomu i svima njima zajedno..kad vec ne zatvarate usta xP
  Suvisno je biti ovde xDDD Jedni ne znaju da pisu, drugi glasajte pisu odvojeno O.o – to sve govori..treci ne znaju gramatiku, a samo osmina je pametna xD

  buhahaha ! TH RULEZ :!:

  P.s ako mislite da cete nesto postignuti ako odgovorite na ovaj comm. verujte necete, ja vise ne dolazim ovde xP Ima miiiliiion druugiih glasanja gde su prvi sa preko 100.000 glasova, i gde uvek osvoje karte, a za ovo glasanje niko ni ne zna xP Soooo Fuck Off… ^_^ !

 2. eeeeeeeeeeeeeee…… bravo znam da ti svi ovu kazu ali daj malo oladi sa tim twiglihtom svaka druga rec edward bell kellan mladi mesec saga te ov te ono ima i drugih vaznijih stvari o kojima treba pricati kao naprimer los hombres del paco!!!!!! HUGO SLIVA CLARA LAGO MARIO CASAS hajde molim te poslusaj me i objavi neciji poster!!!!!!!!

 3. Lista je dosta ,, bajata “! Ima mnogo novih pesama, a ove pesme su baš davno izašle….Glasala sam za Lady GaGu jer je gotivim, ali ona je posle pesme love game imala još novih pesama….Baš mi je čudno da tako dobar časopis stavlja ,, bajate” pesme…Idite na MTV i pogledajte koje su nove pesme izašle, pa ih stavite na listu….

 4. Auuuu cowece al se swadjate jedni wole TOkIO HOTEL(GluPi) Drugi wole Extra pewcicu BRITNey Spears i shta je tu strashno….xDDD au al ce sad biti negatiwnih ocena od fanowa TH…upssssss milena daj pozitiwnu ocenu i ostali :PPPppPPPPPp

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.