1122
Pop top lista #98

Pop top lista #98

1122
SHARE

biebs

Već treću nedelju zaredom Justin Bieber i njegova pesma “All Around The World” ne dozvoljavaju One Directionu i numeri “One Way Or Another (Teenage Kicks)” da se probiju na vrh naše Pop top liste. Međutim, Directioneri imaju još jednog aduta – novi singl “Best Song Ever” koji iz nedelje u nedelju skuplja sve veći broj glasova! Prati ih Maite Perroni i pesma “Tú y Yo”, a najveći pomak na ovonedeljnoj listi napravio je k-pop bend BTS, koji sa pesmom “No More Dream” sada zauzima peto mesto. Od ove nedelje na listi su i novi singlovi Katy Perry i Lady Gage, pa će biti zanimljivo videti koja će od ove dve pop dive osvojiti veći broj vaših glasova.

Očekujemo i vaše predloge za listu u komentarima! Glasanje za listu završava se u utorak, 27. avgusta a imate pravo da glasate za JEDNU PESMU NA SVAKA 24 ČASA!!!

Pop top lista #98
Glasaj za svoju omiljenu pesmu!

96 KOMENTARA

  1. DIRECTIONERI GLASAJTE ZA OWOA, NE ZA BSE! SLEDECE NEDELJE IDEMO SVI ZA BSE, OSTALO JE JOS MALO VREMENA. SIRITE DALJE! 

  2. izbacite all around the world i one way or another u sledecoj listi. ovo je takmicenje izmedju te dve pesme, treba i neko drugi da pobedi nekada!

  3. Haha,BRAVO neće izbaciti AATW! To što vaša lejdi gaga,kejti peri,selena i demi ne mogu da dođu na prvo mesto to je nešto drugo.Beliebera ima NAJVIŠE i zato je AATW uvek prvo mesto! A i treba, pesma je najbolja. :3

    JUSTIN FOREVER <3 <3 <3 # AATW! <3 <3 <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.