2048
Pop top lista #97

Pop top lista #97

2048
SHARE

justin-bieber-cover-13

Posle mnogo, mnogo, mnogo vremena, već dve uzastopne nedelje na vrhu nije neka pesma One Directiona – Justin Bieber i “All Around the World” nastavili su dominaciju, ovog puta ubedljivo pobedivši “One Way Or Another (Teenage Kicks)” One Directiona. Dok su Belieberi uglavnom složno glasali, Directioneri su veliki broj glasova dali za “Best Song Ever”, koji je ostao poziciji broj tri. U vrhu je ostala i Maite Perroni – nema sumnje da će i njeni budući singlovi s novog albuma biti na našoj top listi. Najveći pomak ove nedelje doživela je Demi Lovato – pesma “Made in the USA” po nama je najbolja na njenom novom albumu, a prati je i odličan spot. Ove nedelje imamo dva noviteta – nove singlove Jessie J i Avril Lavigne. Znamo, i Katy Perry i Lady Gaga upravo su predstavile svoje pesme, ali radije bismo im dali malo vremena da ih upoznate, nego da ih odmah ubacimo, pa da i rano ispadnu!

Očekujemo i vaše predloge za listu u komentarima! Glasanje za listu završava se u utorak, 20. avgusta a imate pravo da glasate za JEDNU PESMU NA SVAKA 24 ČASA!!!

Pop top lista #97
Glasaj za svoju omiljenu pesmu!

168 KOMENTARA

  1. Nema smisla vise. Ne mozemo da glasamo, ja sam za celu nedelju mogla jednom da glasam!  I u sledecoj top listi izbaci All around the world i One Way Or Another. Ovo je postalo takmicenje izmedju te dve pesme. 

  2. I ja mislim da je Made in the USA najbolja na Deminom albumu..:D

    Ali glasacu za Selly i Slow down jer je pala jedno mesto :(

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.