Start Muzika Top Lista Pop top lista #96

Pop top lista #96

SHARE

Justin-Bieber-2013-Photoshoot

Ove nedelje, od Beliebera smo naučili jednu jako važnu stvar – nikad nemoj prestati da veruješ! Iako je sat-dva pre zaključenja glasanja bilo vrlo izvesno da će One Direction pomeriti granice i doći do svoje 18. zvezdice, Justin Bieber dobio je brdo glasova i na kraju i pobedio u finišu kakav se pamti! Ovo je treća zvezdica za “All Around the World”, a za svaku od njih Jusovi fanovi žestoko su morali da se bore!

Pozicije 1Dja ipak su vrlo jake – “One Way or Another” (Teenage Kicks) i “Best Song Ever” zauzimaju pozicije 2 i 3, i to poprilično ubedljivo. U vrhu su ponovo i Maite Perroni odnosno Nevena Božović, a nama je to samo signal da želite da ovim devojkama posvećujemo više pažnje, što ćemo i činiti! Ostatak liste nije se drastično menjao, a jedino moramo istaći ispadanje pesme “Little Things” One Directiona, koja ste još u januari izabrali za najveći hit 2012. godine! Među novitetima jesu aktuelni singlovi Inne i Karmina (hvala na predlozima), baš kao i pesma k-pop benda BTS.

Očekujemo i vaše predloge za listu u komentarima! Glasanje za listu završava se u utorak, 13. avgusta a imate pravo da glasate za JEDNU PESMU NA SVAKA 24 ČASA!!!

[yop_poll id=”27″]

116 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR