3604
Pop top lista #91

Pop top lista #91

3604
SHARE

Justin Bieber promoting his new album 'Believe', Madrid, Spain - 04 Jun 2012

Zvuči pomalo neverovatno, ali One Direction je konačno zaustavljen! Belieberi su bili superaktivni ove nedelje, pa se posle velike borbe, “All Around the World” našao na vrhu. Naravno, žestok duel možemo očekivati i naredne nedelje – pesme 1Dja i Biebsa ubedljivo drže prve četiri pozicije! Sa druge strane, od noviteta uspeo je da opstane jedino duet Taylor Swift i Eda Sheerana. Ovonedeljni noviteti nešto su drugačiji nego što je uobičajeno, jer dve pesme nisu na engleskom jeziku. Tekst Inninog “Spre Mare” možda ne razumemo, ali u pitanju je divna letnja pesma, a tu je duet Marka Mandića i Sare Jo (Sara Jovanović) – pratićemo kako reagujete na domaće pesme na top listama a ukoliko vam se to dopadne, u budućnosti biće ih više!

Očekujemo i vaše predloge za listu u komentarima! Glasanje za listu završava se u utorak, 9. jula a imate pravo da glasate za JEDNU PESMU NA SVAKA 24 ČASA!!!

Pop top lista #91
Glasaj za svoju omiljenu pesmu!

430 KOMENTARA

    • Obaveštenje! Neka svako od nas glasa za One way or another, a nekom svom drugu,sestri,možda bratu, recite da glasa za little things! TAko ćemo stići biebera, a uz to i podići Little things. HVALA vam. <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.