1193
Pop top lista #90

Pop top lista #90

1193
SHARE

One Direction Leaving A Recording Studio In Miami

Jeste li se možda zabrojali? Da, ovo je već 14. zvezdica za “One Way Or Another (Teenage Kicks)”, koji je jednostavno nedodirljiv i čini se da armija Directionera neće dozvoliti da se to promeni u skorije vreme! Odlično drugo mesto zadržala je Miley Cyrus a vrhu je još bilo mesta za Selenu Gomez i Justina Biebera. Austin Mahone osvojio je vaša srca, pa je sa novim singlom već došao na poziciju broj 5, a ni 8. mesto za “Slow Down” Selene Gomez nije loš plasman, pogotovu jer ona tek treba da objavi spot za ovu pesmu, kao i da počne njegovu promociju. Po prvi put, na listi imamo i dve pesme Erica Saadea! Ove nedelje imamo četiri noviteta – Taylor Swift, Inna, Kelly Clarkson i Mariah Carey su vam dobro poznata imena, a verovatno i ovi singlovi.

Očekujemo i vaše predloge za listu u komentarima! Glasanje za listu završava se u utorak, 2. jula a imate pravo da glasate za JEDNU PESMU NA SVAKA 24 ČASA!!!

Pop top lista #90
Glasaj za svoju omiljenu pesmu!

121 KOMENTARA

  1. @:D Upravu si mozda on nikada nece imati14 zvezdica, ali mi ga volimo ovakvog kakav je. Mi ga volimo zbog njegove muzike, a ne zato sto je najpopularnija zvezda. :)

  2. Koliko sam ja znala vi Justina volite zbog muzike i njegove licnosti, a obicni fanovi zbog izgleda( iskreno ne razumem to o.O) i zbog popularnosti. ;) Ispravi me ako gresim.

    • Hajde Directioneri! Dokažite ljubav prema One Direction! Glasajte! Isto važi i za Belibere! Beliberi glasajte!!! Directioneri glasajte!!!

  3. Belieberima nije btna pobeda zbog slave, Belieberi to zele samo zbog Justina i dokaza nase ljubavi pema njemu. Izgubili ili pobedili mi cemo Justina voleti, i nikada necemo to misljenje promeniti! <3 

  4. Vi volite justina zbog njegove muzike mi volimo 1D zbog njihove muzike,i to je sasvim ok,to i jesu pravi belieberi i pravi directioneri!

  5. Vi volite justina zbog njegove muzike mi volimo 1D zbog njihove muzike,i to je sasvim ok,to i jesu pravi belieberi i pravi directioneri!!!

  6. ONE DIRECTIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON!!!
    POKAZIMO KOLIKO IH VOLIMO!!! GLASAJTE DIRECTIONERI OWOA!!! <33333333333333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.