686
Pop top lista #89

Pop top lista #89

686
SHARE

One-Direction-2013-HD-Wallpaper1

Ovonedeljno glasanje nije donelo promenu na samom vrhu – naprotiv, “One Way or Another (Teenage Kicks)” je po 13. put na vrhu liste i to ubedljivije nego ikad! Ipak, nov način glasanja uticao je na plasman svih ostalih pesama i to često na drastičan način! Promene su najviše prijale Miley Cyrus koja je skočila direktno na poziciju broj 2 ali i Seleni Gomez odnosno Justinu Bieberu, koji su ponovo među top 4. Sa druge strane, Little Mix su ispale, iako su prošle nedelje držale poziciju broj 6. Svi evrovizijski noviteti već su ispali sa liste, a nije vam se dopao ni novi singl Ke$he. Umesto njih, na listi su novi singlovi Austina Mahonea, Selene Gomez, Erica Saadea ali i veliki hit ovog proleća, Daft Pankov “Get Lucky”.

Očekujemo i vaše predloge za listu u komentarima! Glasanje za listu završava se u utorak, 25. juna a imate pravo da glasate za JEDNU PESMU NA SVAKIH 24 ČASA!!!

Pop top lista #89
Glasaj za svoju omiljenu pesmu!

48 KOMENTARA

  1. Glasanje za ovonedeljnu pop-top listu je gotovo :) Ujutro u 9h čeka vas nova lista Hvala na predlozima za novitete, uvek su dobrodošli!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.