Start Muzika Top Lista Pop top lista #85

Pop top lista #85

SHARE

Free-One-Direction-2013-Wallpapers-HD

Directioneri su jednostavno najveća muzička sila na ovim prostorima – One Way Or Another i deveti put je na prvom mestu pop top liste, a jedina pesma koja mu je blizu jeste drugih hit 1Dja, “Little Things”! Selena Gomez revanširala se Ericu Saadu i zasela na treću poziciju a puno vaših glasova dobili su još Justin Bieber, Little Mix i Demi Lovato. Poredak liste jako malo se promenio – ukoliko takvo stanje ostane i naredne nedelje, načinićemo promenu i ponovo vam dozvoliti da glasate za samo jednu pesmu, kako bi se stanje malo izmenilo. Opet, sve zavisi od vas – varanja više nema – 1D je zasluženo prvi jer njihovi fanovi ubedljivo najviše glasaju!

Kad je reč o prošlonedeljnim novitetima, opstala je samo Avril Lavigne, i to za dlaku! Ove nedelje za vas smo pripremili četiri noviteta, a uskoro postavljamo i posebnu Evrovizijsku listu – pesme koje na njoj dobiju najviše vaših glasova, biće deo pop top liste!

Očekujemo i vaše predloge za listu u komentarima! Glasanje za listu završava se u utorak, 21. maja a imate pravo da glasate za TRI PESME NA LISTI!!!

[yop_poll id=”10″]

OSTAVI KOMENTAR