1253
Pop top lista #83

Pop top lista #83

1253
SHARE

One Direction in US charts

One Direction i dalje bez problema odoleva na vrhu liste – “One Way or Another (Teenage Kicks)” došao je i do svoje sedme zvezdice i baš niko ne može da ugrozi slavne momke. Pometnju u vrhu napravio je samo Eric Saade – fanovi švedskog pevača bili su vrlo aktivni pa su ga doveli na treću poziciju, a videćemo može li njihov idol ove nedelje i više od toga. To u svakom slučaju neće biti lako! Od četiri noviteta prošle nedelje dovoljno glasova sakupili su samo Paramore i Eric Saade a ovog puta imamo tri noviteta – novi singl G-Dragona, Miley Cyrus i will.i.ama ali i Vanessu Hudgens koja se posle mnogo, mnogo vremena vraća u svet muzike. Videćemo kakvu dobrodošlicu ćete joj pružiti.

Očekujemo i vaše predloge za listu u komentarima! Glasanje za listu završava se u utorak, 14. maja a od sad imate pravo da glasate za TRI PESME NA LISTI!!!

Pop top lista #83
Glasaj za svoje 3 omiljene pesme!

70 KOMENTARA

 1. ♥♥SELENA♥♥

  ♥♥GOMEZ♥♥

  ♥♥COME♥♥

  ♥♥AND♥♥

  ♥♥GET♥♥

  ♥♥IT♥♥

  ♥♥SELENA♥♥GOMEZ♥♥COME♥♥AND♥♥GET♥♥IT♥♥

 2. izvinite saadeovci slucajno sam lajkvala jedan kom koji glasi Eric Saade ne zna da PEVA! ali to nije tacno eric je najbolji na svetu i ne smeta nama saadeovcma ne smeta sto on nema 100 miliona dolara kao jb,ali je najbolji pevac na svetu i svi bi trebalo da galsaju za njega!<3 ERIC SAADE COMING HOME!!<3 A SELENATORIMA,BELIBERIMA I DIRECTIONERIMA SAVETUJEM DA UCUTE JER NE SHVATAJU DA JE ERIC SAADE NAJBOLJI I MOGU SAMO OVO DA IM PORUCIM :P!
  <3ERIC SAADE FOREVER<3

 3. @Eric Saade
  Mene iskreno nije briga koliko JB ili Eric Saade ima para..ZNACI BRIGA ME JE!
  Svako ima svog idola.Ja nisam Belieber,vec Selenator..Ja volim Selenu Gomez kao sto ti volis Erica Saade..Zato se slazem sa tobom..I lajkovacu ti komentar..I ako ne volim Erica Saade! :)

 4. @Eric Saade
  Svi znaju da je Justin Bieber popularniji od tvog Erica.A i bogatiji.Ja volim Selenu i Justina koliko i ti Erica.. ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.