703
Pop top lista #76

Pop top lista #76

703
SHARE

One Direction head up to top spot

Sve po starom ove nedelje – Directioneri nisu dozvolili da prva pozicija pesme “One Way or Another (Teenage Kicks)” bude ugrožena, mada smo puno glasova dobili i za Anahi, Erica Saadea, Justina Biebera, Britney Spears…Nadamo se da će vam se dopasti noviteti koji menjaju Justina Timberlakea, Gossip i P!nk, koji su sakupili najmanje vaših glasova prošle nedelje. Očekujemo i vaše predloge za listu u komentarima! Glasanje za listu završava se u utorak, 26. marta

Pop top lista #76
Pogledaj rezultate

41 KOMENTARA

 1. Kako to da Anahi juce nije imala ni 300 glasova,danas ima preko 1400?!!!! Directioneri,predlazem da bojkotujemo glasanje!!!

 2. U četvrtak je imala više od 500 glasova, tako da nije moguće da je preključe imala 300.

  Anyway, 1D se nikad nije povećavao ovakvom brzinom, a kamoli prikupljao 300 glasova, otkud sada skupljaju po 600 i više?

  Glasala sam za Girls’ Generation, iako ne vredi…

 3. Iskreno, veoma je teško odlučiti za koga da glasaš.Toliko dobrih pesama ima na listi, ali moj glas danas ide pesmi “Heart Attack” od Demi Lovato.Za pesmu glasam zato što je odlična, a ima tako malo glasava da ne može da bude u Top 5 selekciji!Drago mi je što će Anahi sa pesmom “Absurda” zauzeti vodeću poziciju, ali iskreno sumnjam da je ove nedelje sve bilo regularno sa glasanjem. :) ♥ ♥

 4. Pogledaj prethodne liste,pa ce ti sve biti jasno!!! Anahi nije imala ni 1200 UKUPNO NA OBE LISTE, a sada na ovoj ima preko 1600 i to naglo povecano!!!
  DIRECTIONERI bojkotujmo ovo glasanje!!!

 5. Nije namešteno, glasa se samo jednom :-)
  Nismo mi vi da dajemo po 6,000 glasova svom izvođaču, jedini prevaranti su fanovi 1D ovde :-)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.