1175
Pop top lista #71

Pop top lista #71

1175
SHARE

 photo 600full-anahi_zpse56633ae.jpg

Trijumfalan povratak Anahi! Za vas nije bilo dileme, meksička pevačica apsolutno je zaslužila mesto na vrhu svojim singlom “Absurda”, prvom pesmom na španskom jeziku koja je na vrhu pop top liste! Tri noviteta za ovu nedelju su novi singlovi Kat Graham, Girls’ Generation i OneRepublic, koji debituje na listi! Ne zaboravite, sad svakog dana možete glasati jednom! Očekujemo i vaše predloge za listu i u komentarima! Glasanje za listu završava se u utorak, 19. februara

Pop top lista #71
Pogledaj rezultate

55 KOMENTARA

  1. Pa, danas ću da glasam za singl Scream & Shout, duet Will.i.am-a i pop princeze Britney Spears.Singl ima dovoljno glasova da se nađe u Top 5 selekciji i to bi bilo super, i drago mi je što će singl “Absurda” od Anahi ponovo biti na vodećoj poziciji jer je savršen. :)

  2. Ovo je nevjerovatno!Pogledajte Anahi ima 448 glasova, odnosno 51% od svih glasova.U kolikoj je prednosti Anahi sa singlom “Absurda” u odnosu na druge singlove.Pola glasova sa liste je pripalo njoj, ali je to stvarno zaslužila sa obzirom na to koliko je singl “Absurda” savršen. ♥ ♥ :)

  3. zezate me …rihhanna ima najbolju pjesmo..savsena je i nemoze se mjeriti ni sa jednom..msm da to dokazuju pregledi na yt!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.