568
Pop top lista #59

Pop top lista #59

568
SHARE

Pop top lista #59
Pogledaj rezultate

21 KOMENTARA

 1. -2 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Selena'sGirl;)♥Katy Perry,Justin Bieber,Rihanna,JLo,Avril LavignNe,Pitbull,Shakira,Demi Lovato,1D,Anahi,Miley,Ke$a,Chris Brown,Cheryl,Flo Rida,Beyonce,Coldplay,Britney Spears,Madonna,Lady Gaga,ickii Minaj,Loreen,Coldplay..RULES;)

  This Kiss♥♥

 2. +6 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Selena'sGirl;)♥Katy Perry,Justin Bieber,Rihanna,JLo,Avril LavignNe,Pitbull,Shakira,Demi Lovato,1D,Anahi,Miley,Ke$a,Chris Brown,Cheryl,Flo Rida,Beyonce,Coldplay,Britney Spears,Madonna,Lady Gaga,ickii Minaj,Loreen,Coldplay..RULES;)

  Obavezno u sledecu Pop Top Listu ubacite Va Va Voom!!! ;)

 3. +1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Selena'sGirl;)♥Katy Perry,Justin Bieber,Rihanna,JLo,Avril LavignNe,Pitbull,Shakira,Demi Lovato,1D,Anahi,Miley,Ke$a,Chris Brown,Cheryl,Flo Rida,Beyonce,Coldplay,Britney Spears,Madonna,Lady Gaga,ickii Minaj,Loreen,Coldplay..RULES;)

  E pa veruj @BUBA,Carly<3 ;)

  • A da li ti možeš da ostavljaš komentare oslobođene ružnih reči, kao što smo te zamolili? Sigurni smo da postoje bolje načini da se izraziš. Obožavamo Aerosmith, ali ovo je Pop top lista i na njoj nema mesta za rok izvođače. Rok top listu smo imali i za nju je stizalo neverovatno malo vaših glasova, pa je zbog toga i ukinuta.

 4. Ok, razumem ja da ima i nas koji nismo fanovi 1D, ali to nije razlog da vredjas i njih i Biebera i ostale… ok,i ja zelim postere k-pop grupa i pevaca,i iako ih ne dobijam,ne hejtujem i ne psujem po komentarima….sta mislis da neko prica tako gluposti o grupama koje ti volis,to bi ti kao prijalo?

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.