591
Pop top lista #57

Pop top lista #57

591
SHARE

Pop top lista #57
Pogledaj rezultate

29 KOMENTARA

 1. Bravo, kad ste to zakljucali listu? S obzirom da ste #56 listu objavili u ponedeljak 8. u 13h, a ovu u nedelju, pola sata pre ponoci, ispadne da je umesto nedelju dana, glasanje za #56 listu trajalo manje od 6 i po dana. Ili sam se preracunala, ili niste bas fer.

 2. Vreme objavljivanja liste nije fiksno, tako da uvek postoji razlika od po nekoliko časova, u zavisnosti od toga šta pripremamo na sajtu.

  • +7 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Selena'sGirl;)♥Katy Perry,Justin Bieber,Rihanna,JLo,Avril LavignNe,Pitbull,Shakira,Demi Lovato,1D,Anahi,Miley,Ke$a,Chris Brown,Cheryl,Flo Rida,Beyonce,Coldplay,Evanescence,Britney Spears,Madonna,Lady Gaga,ickii Minaj,Loreen,Coldplay....RULES;)

   @Bravo.rs,
   Lista vam se malo popravila..Glasam za Die Young,jer mi je pesma extraa.. ;) Nadam se da nece ispasti,znate Bravo.rs bilo bi jako lepo ubaciti u Top Listu:
   1.P!NK-Try
   2.Little Mix-DNA
   3.Hurts Like Heaven-Coldplay
   4.Chris Brown-Don’t Judge Me
   5.Loreen-Crying out your name
   Nadam se da ce jedan od ovih predloga malo ulepsati vasu listu!!Poz.. ;)

    • +2 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Selena'sGirl;)♥Katy Perry,Justin Bieber,Rihanna,JLo,Avril LavignNe,Pitbull,Shakira,Demi Lovato,1D,Anahi,Miley,Ke$a,Chris Brown,Cheryl,Flo Rida,Beyonce,Coldplay,Britney Spears,Madonna,Lady Gaga,ickii Minaj,Loreen,Coldplay..RULES;)

     @smileranddirectioner4ever,
     Drago mi je da se slazes!!Trebalo bi biti 3,4 mocnih noviteta na listi,ali ovde su svi na gubitku,ja nmgdv. da je pesma Monster od BIG BANGA jos uvek na listi!!
     Ja bi stavila P!NK,Chrisa,Little Mix i mozda Coldplplay… ;) Nadam se da ce ubaciti neke od ovih pesama.. ;) :) :D

 3. Evo i 2 predloga pa vi izaberite

  Show My Other Side:Kalomira

  Madness:Ivi Adamou ft. TU

  Ja bi zamolila da se bar ovi predlozi nadju na Pop Top Listi!!!

  Moli vas vasa verna citateljka

  #Adamou005

 4. +5 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Selena'sGirl;)♥Katy Perry,Justin Bieber,Rihanna,JLo,Avril LavignNe,Pitbull,Shakira,Demi Lovato,1D,Anahi,Miley,Ke$a,Chris Brown,Cheryl,Flo Rida,Beyonce,Coldplay,Britney Spears,Madonna,Lady Gaga,ickii Minaj,Loreen,Coldplay..RULES;)

  Die Young<33333333

 5. -1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Selena'sGirl;)♥Katy Perry,Justin Bieber,Rihanna,JLo,Avril LavignNe,Pitbull,Shakira,Demi Lovato,1D,Anahi,Miley,Ke$a,Chris Brown,Cheryl,Flo Rida,Beyonce,Coldplay,Britney Spears,Madonna,Lady Gaga,ickii Minaj,Loreen,Coldplay..RULES;)

  Screw You<33333333

 6. ubacite P!nk – Try!!!! Ne znam za koga da glasam za Die Young – Ke$ha ili  Beauty and the Beat – Justin Bieber feat. Nicki Minaj?

 7. vest za sve one koji slusaju kpop: u novembru bi 2NE1 i Taeyang iz BigBanga trebali da izbace nove singlove….
  ahhh ne mogu docekatiiiiiiiii :D

 8. Dragi Bravo, svidja mi se sto sada ubacujete po 5 novih pesama, mislim da tako lepo osvezavate listu svake nedelje.
  Ove nedelje ima puno predloga, pa kako vidim da ste se odobrovoljili za kpop na pop listi, predlazem STOP GIRL od U-KISS. *-*
  STOP GIRL~ IN THE NAME OF LOOOVE
  Morate da je stavite. Zauvek cu vas voleti. lol sto pokusavam da vas podmitim….umm, please? Sta treba da uradim da stavite U-kiss na listu?

  I jos jedno FIGHTING za Big Bang i GD-ja^^

 9. ja jednostavno N-E V-E-R-U-J-E-M! rihannina FENOMENALNA pesma ima samo 9 glasova (sa mnom) kako kako kako? Diamonds je prelepa pesma sta vam je ljudi? ………..inace, dobre su jos Your Body, BAAB, ALAYLM, LWWY i Gangnam!!! Ali Diamonds najbolja ♥♥♥

 10. @Bravo.rs da da ja vam u potpunosti verujem bez brige ste ;) e daj mi kazite dal deca od tih u bravo redakciji pisu retardirane recenice kada postavljaju novi post ili ne? Secam se kad ste rekli da tesko uspevate da izbrisete sve uvrede AL SE MENI NEKAKO CINI DA VAM UVEK USPE DA OBRISETE UVREDE UPUCENE ONIMA ;)

 11. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Selena'sGirl;)♥Katy Perry,Justin Bieber,Rihanna,JLo,Avril LavignNe,Pitbull,Shakira,Demi Lovato,1D,Anahi,Miley,Ke$a,Chris Brown,Cheryl,Flo Rida,Beyonce,Coldplay,Britney Spears,Madonna,Lady Gaga,ickii Minaj,Loreen,Coldplay..RULES;)

  Ajmo za Ke$hu!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.