2919
Pop top lista #109

Pop top lista #109

2919
SHARE

Justin Bieber

Bliži se kraj godine, a Justin Bieber ne ispušta prvo mesto iz ruku! “All Around the World” je po 15. put na prvom mestu i biće jedan od najvećih favorita u izboru za hit godine, koji sledi za manje od dva meseca! Najveća promena ove nedelje svakako je to što je “Story of My Life” One Directiona došao na poziciju broj 2 – videćemo hoće li Directioneri uspeti da je podignu za stepenicu više. Primetićete i da je izbor noviteta za ovu nedelju pomalo neuobičajen – Eric Saade, Lucero i Dulce Maria nisu tako česti gosti na pop top listi, a vi ćete svoji glasovima odlučiti da li im je na njoj mesto ili ne!

Očekujemo i vaše predloge za listu u komentarima! Glasanje za listu završava se u utorak, 19. novembra a imate pravo da glasate za JEDNU PESMU NA SVAKA 24 ČASA!!!

Pop top lista #109
Glasaj za svoju omiljenu pesmu!

Autor: Life Content
FOTO: TANJUG

63 KOMENTARA

 1. POstuem i Beliebere i Directionere, ali mislim da ne moraju iskljucivo oni uvek da budu na prvom mestu. Ima i drugih koji su jednako dobri kao i oni, npr. Dulce Maria i jos neki koji su ili nisu na ovoj listi… NOH8 :)

 2. Bravo, molim vas, na sledeću listu postavite pjesmu “Unconditionally” od Katy Perry, drugi singl sa njenog aktuelnog albuma “PRISM” čiji će video imati premijeru 19. novembra, a na VEVO stiže dan kasnije, 20. novembra! Na VEVO kanalu Katy može se pronaći najava za novi singl i spot. Inače, glasam za “Roar”, iako vidim da ovoj pjesmi nema spasa. :) ♥ ♥

  Moji predlozi za sledeću listu:
  1. Katy Perry – “Unconditionally” (Možete staviti i neke promotivne pjesme poput “Dark Horse” (ft. Juicy J) ili pak “Walking On Air”)
  2. Lady Gaga – “Do What U Want” (ft. R. Kelly) (Takođe, postaviti promotivne pjesme poput “Aura”, “Venus” ili “Dope”!)
  3. Lily Allen – “Hard Out Here”
  4. Demi Lovato – “Neon Lights” (Spot stiže 22. novembra, a na VEVO se može pronaći “Lyric Video”!)
  5. Paris Hilton – “Good Time” (ft. Lil Wayne)
  6. Cher Lloyd – “I Wish” (ft. T.I.)
  7. Inna – “In Your Eyes” (ft. Yandel)
  8. Cher – “Woman’s World”
  9. Imagine Dragons – “On The Top Of The World”
  10. Lorde – “Tennis Court” (Mada, čini mi se da ni “Royals” niste bili ubacili na ovoj listi!)
  11. Britney Spears – “Perfume” (Spot stiže uskoro!)
  12. Rihanna – “What Now” (Spot stiže danas, a na VEVO se može pronaći “Behind The Scenes”!)
  13. Enrique Iglesias – “Heart Attack”
  14. Justin Bieber – “All Bad” (Ili pak neku novu pjesmu iz kolekcije “Music Mondays”, poput “Bad Day”, “Recovery”, “Hold Tight”, “All That Matters”!)
  15. P!nk – “Are We All We Are”. :) ♥ ♥

  • Msm, da je sve u redu sto si predlozila, ali tu su bukvalno sve stare pesme:P a i ima i mnogo boljih od tih sto si ti predlozila, ne ljuti se, al’ tako je. (:

 3. DULCEEE♥ Napokon da stavite nekog iz RBD-a !!! Hvala vam puno!
  I nadam se da cete u narednom broju posvetiti nekoliko pasusa predivnoj Dulce :)

 4. Ja gotivim i 1D i JB,ali mislim da je bolje da stavljate njihove novije pesme,npr. Bad day,All that matters,i uopste,mislim da su All around the world i One way or another vec mesec dana sigurno na listi.Uvedite novije pesme.Dosadilo je malo. 

 5. Ajde bre Directioneri budite se! 1D<3 A vi ostali sto volite Justina ste previse ljubomorni na nas jer mi smo zakon,ko misli isto neka lajkuje ovaj kom.<33 Ajmooo!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.