633
Pop top lista #108

Pop top lista #108

633
SHARE

Exclusive... Justin Bieber's Luggage Gets Searched By The Police In Florida

Ove nedelje Justin Bieber ponovo je za dlaku nadmašio One Direction, pa je njegova pesma “All Around the World” došla i do 14. zvezdice, tako da ih sad ima samo 4 manje od “One Way or Another (Teenage Kicks)! Promena na listi opet je bilo malo, pa se nadamo kako će noviteti Demi Lovato, Eminema i Rihanne kao i Taylor Sewift promeniti stvari!”

Očekujemo i vaše predloge za listu u komentarima! Glasanje za listu završava se u utorak, 12. novembra a imate pravo da glasate za JEDNU PESMU NA SVAKA 24 ČASA!!!

Pop top lista #108
Glasaj za svoju omiljenu pesmu!

Autor: Life Content
FOTO: TANJUG

23 KOMENTARA

  1. @Bravo ja mislim da trebas da skines vise sa liste One way or another i All araound the world,nemam nista protiv Justina ili protiv One Directiona ali ja mislim da to nije fer jer ni na jednonj listi nema vise tih pjesama.
    Ako vec hoces da ima Justin i One Direction na listi onda bar stavi neke nove pjesme od njih ;) 

  2. bravo moze nesto o emu,jel istina da je mmlp2 njegov poslednji album :( moze te li da objavi  te da je izasao emov album i jos jedno pitanje kada ce mmlp2 stici u srbiju

  3. Pišemo vam već duuuugo da ubacite na listu No pudiste amar asi od Lucero. Evo sad je i video izašao, pa se nadam da će se pesma naći na listi uskoro…  http://www.youtube.com/watch?v=pbqP45qBaw0

  4. JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER <3 !

  5. za dlaku? ne bi bas rekla da je Justin za dlaku nadmasio One Direction…….velika je glasovna razlika tu!!!!! JB <3

  6. ima nekih bas starih pesama na listi…inace glas za Applause. svidjaju mi se jos i Show Me Love (America) od TW-a i 1D – Story of My Life od ovih novijih. :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.