675
Pop top lista #107

Pop top lista #107

675
SHARE

Justin Bieber

Justin i njegovi Belieberi i dalje caruju pop-top listom – “All Around the World” tako je došao do svoje već 13. zvezdice u nizu, ali sa samo dvadesetak glasova prednosti. Interesantno, na pozicijama 3 i 4 takođe su pesme One Directiona i Justina Biebera! Dosta vaših glasova ove nedelje dobile su još i Selena Gomez i Ana Štajdohar koje su se zadržale u vrhu, ali naredne nedelje to će im biti teže, jer na listu ulaze nove pesme Little Mixa i One Directiona!

Očekujemo i vaše predloge za listu u komentarima! Glasanje za listu završava se u utorak, 5. novembra a imate pravo da glasate za JEDNU PESMU NA SVAKA 24 ČASA!!!

Pop top lista #107
Glasaj za svoju omiljenu pesmu!

Autor: Life Content
FOTO: TANJUG

43 KOMENTARA

 1. Ja stvarno ne razumjem zasto directioneri dislajkuju komentare beliebera. To stvarno nije potrebno,sta dobivate time? Podrzavajte jedni druge,a ne ovako..

 2. Meni ovi glasovi ništa ne znače! Volim One Direction, Lady Gagu,Anu Štajdohar,Rihannu… I jos mnogo njih. Justina ne volim, ne podnosim,prezirem ga! Niakava anketa nemoze dokazati da je on bolji od svih njih! Jer… ove glasove ovde ne salju svi tinejdžeri iz Srbije i dalje samo par njih! Ja neću glasati ni za koga jer ih volim sve!

 3. Zasto ste u ovom sad broju casopisa stavili da je one direction prvi na 
  Bravo pop-top listi kada je to vec nekoliko sedmica justin???

 4. 1D ♥♥♥♥♥♥Volim ih najviseeeeeeee♥♥♥♥♥♥♥ Ajmo Directionerriiiiii
  ONE DIRECTION ♥ FOREVERRR ♥

 5. Ne mogu da verujem da bas niko ne komentarise, nista u vezi Katty,Miley, Lady Gaga. Po meni su njihove pesme bolje i lepse. A ne 1D, Justin Bieber… I ne znam cemu raspravljanje izmedju njih kad su im pesme nikakve brate. 

 6. AJMOO SVIII AADW,HEARTBREAKER <33333333333
  Btw:Bravo zasto 1D imaju 3 pesmice,a Juss 2?Nije to fer!!!Izbacite jednu od 1D.#noh8(:

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.