Start Muzika Top Lista Pop top lista #105

Pop top lista #105

SHARE

Atlanta : Justin Biever Concert:

Dominacija Justina Biebera i Beliebera nastavlja se i ove nedelje – ne samo da je “All Around the World” došao već do svoje 11. zvezdice već je istovremeno i “Heartbreaker” već na mestu broj 3, i to ispred aktuelnog singla One Directiona, “Best Song Ever”! Da li to govori kako su Belieberi najbrojnija armija fanova u našim krajevima ili samo da su se Directioneri uspavali? Procenite sami! Fantastičan uspeh postigla je i Ana Štajdohar koja je takođe nadmašila singl One Directiona i stigla do pozicije broj 4 – najbolje koju je na pop top listi ikad imao neki domaći izvođač! Jedini K-pop izvođač BTS je na sjajnom šestom mestu, a Kpopere ali i sve vas pozivamo da nam šaljete svoje predloge za pop top listu, jer se ona uređuje po vašim željama!

Među novitetima ove nedelje su sjajna Skylar Grey koja definitivno ima jedan od najboljih albuma 2013. godine, a na listu se vraćaju i dva dobro poznata britanska bojbenda. The Wanted će po ko zna koji put pokušati da se zadrže na listi duže od nedelju dana dok sa druge strane JLS nažalost dočekujemo po poslednji put, jer oni više neće snimati nove pesme.

Očekujemo i vaše predloge za listu u komentarima! Glasanje za listu završava se u utorak, 22. oktobra a imate pravo da glasate za JEDNU PESMU NA SVAKA 24 ČASA!!!

[yop_poll id=”43″]

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR