878
Pop top lista #103

Pop top lista #103

878
SHARE

Justin Bieber Performing Live In Beijing

Ove nedelje vrh top liste ponovo pripada Justinu Bieberu! Pesma kojom on otvara svoje koncerte na “Believe” turneji, “All Around the World” po deveti put je na vrhu listu, nadmašivši “One Way Or Another (Teenage Kicks)” za samo nekoliko desetina glasova! Belieberi su u poslednje vreme doneli svom idolu mnogo trijumfa – znači li to da je kanadski pevač ipak najpopularnija mlada zvezda u našim krajevima?

U vrhu su ponovo ostale i Miley Cyrus odnosno Selena Gomez a sa liste su ispala dva prošlonedeljna noviteta. Lista je u poslednje vreme postala prilično statična, pa ćemo je sledeće nedelje dobro razdrmati, sa barem 4 noviteta. Samo pesme koje zauzmu jedno od prvih 10 mesta imaju zagarantovan ostanak na listi – zato, dobro razmislite kako ćete glasati!

Očekujemo i vaše predloge za listu u komentarima! Glasanje za listu završava se u utorak, 8. oktobra a imate pravo da glasate za JEDNU PESMU NA SVAKA 24 ČASA!!!

Pop top lista #103
Glasaj za svoju omiljenu pesmu!

Autor: Life Content
FOTO: FAME

35 KOMENTARA

  1. Cek, cek, prvo molite da uklone One Way Or Another, to vam je razlog sto smo izgubili od Beliebera, a sad molite da ubace jos neke njihove pesme… Je l’vama dobro? Ae ne gubite se vise.

  2. @Bravo, uklonite pesmo od 1D BSE, zato sto se glasovi od directionera podela na BSE i OWOA a Justinu idu samo za jednu pesmu, nije fer zbog toga

  3. BRAVO, zar vise ne postoji pravilo da posle nekog vremena uklonite pesme koje su vec dugo na listi? One Way or Another vec ima 18 zvezda, zar to nije malo previse?
    Ili ako bas zelite da ostavite tu pesmu, mogli bi da napravite odvojenu listu samo za 1D…

    • Ne, to pravilo je aktuelno samo za BRAVO listu. Za pop top listu ste izglasali da pesme mogu da ostaju na njoj bez ikakvog ograničenja!

  4. @Bravo stavite Justin Bieber-Heartbreaker i uklonite OWOA predugo je na pop top listi!Mislim da je tako fer, da sad Justin ima dve pesme u listi,a 1D jedna. :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.