715
SPECIJAL – Evrovizijska top lista

SPECIJAL – Evrovizijska top lista

715
SHARE

eurovision-2013

Sad kad je Evrovizija završena i kad smo upamtili sve pesme (dobro, većinu njih!), pravo je vreme za Evrovizijsku top listu. Pred vama je svih 39 pesama, a PET koje dobiju najviše vaših glasova, naći će svoje mesto na pop top listi koju objavljujemo 4. juna.

Glasanje za listu završava se u utorak, 4. juna a imate pravo da glasate za SEDAM PESAMA NA LISTI!!!

Evrovizijska top lista
Glasaj za svojih 7 omiljenih pesama

55 KOMENTARA

 1. D a se ne lažemo!Srbija je bila očajna! Kostimi su kao da su svemirci, a ne anđeo,đavo i devojčica! Pesma je bila OK, ali kostimi su sve upropastili! 

 2. Iskreno: Danska je ukrala pesmu od nas! Srbija je bila ocajna. Brukamo se sa kostimima a i pesma je pomalo glupa. Crna Gora isto.
  Po meni, trebale su da pobede Irska ili Albanija, a ni Svedska nije bila losa.
  Sve u sveku losija Evrovizija. .xx

 3. @BieberObession&WhereWould I be if Justin didn`t made me belive!(ALWAYS THERE 4 JB)
  KAKVE SU,TAKVE SU,NASE SU!PRIRODNO JE DA GLASAMO ZA NJIH!MOZDA SI DIRECTIONERKA\DIRECTIONER PA DA ONI PEVAJU ZA UNITED KINGOM SIGURNO BIH ZA NJIH GLASALA!!!!!!!PREMA TOME STA SE BUNIS?!MOZEMO DA GLASAMO ZA KOGA GOD HOCEMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Dozvolili smo vam da još jednom glasate, pošto je ova lista aktuelna dve nedelje :) Ako ste glasali pre više od sedam dana, videćete da možete opet da glasate :)

 5. You,. Hold me, O mie, Only love survives, Crisalide, Lonely planet i Solayoh, zaboravih za Here we go da glasam. You od Robina je najlepsa pesma na Evroviziji ♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.