300
BRAVO TOP LISTA #49

BRAVO TOP LISTA #49

300
SHARE

BRAVO TOP LISTA #49
Pogledaj rezultate

16 KOMENTARA

 1. +17 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Selena'sGirl;)♥Katy Perry,Justin Bieber,Rihanna,JLo,Avril LavignNe,Pitbull,Shakira,Demi Lovato,1D,Anahi,Miley,Ke$a,Chris Brown,Cheryl,Flo Rida,Beyonce,Coldplay,Britney Spears,Madonna,Lady Gaga,ickii Minaj,Loreen,Coldplay..RULES;)

  @BUBA,slazem seThis Kiss,Va Va Voom,Begin Again i DNA na BRAVO TOP LISTU #49!! ;)

 2. Odmah da napomenemo – promenićemo dosadašnju praksu, tako da će na sledećoj listi biti barem pet noviteta, možda i više kako bi se lista zaista osvežila novim pesmama.

  • +14 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Selena'sGirl;)♥Katy Perry,Justin Bieber,Rihanna,JLo,Avril LavignNe,Pitbull,Shakira,Demi Lovato,1D,Anahi,Miley,Ke$a,Chris Brown,Cheryl,Flo Rida,Beyonce,Coldplay,Britney Spears,Madonna,Lady Gaga,ickii Minaj,Loreen,Coldplay..RULES;)

   OK!!Hvala vam!!♥♥♥..ali uzmite neke od predloga u obzir!!!

 3. Pesme su super, izbacio bih jedno 10 pesma, i ima zamerku na WHERE HAVE YOU BEEN, imala je 9 glasova, a ispala je, treba da stavite LITTLE MIX – DNA,WONDER GIRLS – LIKE MONEY, TAYLOR SWIFT – I KNOW YOUR TROUBLE, ADELE – SKAFALL i jos neke pesme, i imam jedan predlog zasto ne napravite specijalni broj o serijama gde bi bile , GOOSIP GIRL, CHARMED, EL INTERNADO, STREBERI, I jos neke i neki broj sa poklonom recimo autogram, napravite anketu pa vidite, ostalo je okej.

 4. Bravo Top Lista #49 je prilicno dobra.Drago mi je sto je singl ‘Your Body’ debitovao na mestu broj 1, i sto je odma’ iza njega ‘Live While We’re Young’.Noviteti su dobri, samo je moglo da ih bude vise.Nadam se da ce singlovi ‘Diamonds’ & ‘Die Young’ da se nadju u Top 5 sledeceg meseca.Na listu ima dosta prastarih pesama, al’ na to smo navikli.Glasam za ‘Your Body.Ubacite:’Catch My Breath’, ‘Beauty And A Beat’, ‘Girl On Fire’, ‘Try’, ‘Begin Again’, ‘This Kiss’, ‘Something New’ & ‘Little Things’. :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.