Start Stars Muzika Ovo je The Weeknd dobio od Selene za rođendan, a nama je...

Ovo je The Weeknd dobio od Selene za rođendan, a nama je poklonio spot

SHARE

Abel Makkonen Tesfaye, poznatiji kao The Weeknd, napunio je juče 16. februara 27 godina i tim povodom objavio na Twitteru “čestitku” samom sebi obećavajući da će slaviti cele godine i “partijati” svako veče!

 

Ipak, ono što su mnogi želeli da znaju jeste šta je za rođendan dobio od svoje devojke Selene Gomez. Sudeći prema izveštaju TMZ ona se baš “otvorila”!

Njen rođendanski poklon za The Weeknda je malo poranio, pa je tako 13. februara napravila svom dečku žurku za pamćenje, ali se na njoj nije pojavila! Ne brinite, nije bila ljuta, već je morala u to vreme da bude na Nedelji mode u Njujorku. Reper je, kako piše TMZ, ipak uspeo da se dobro provede, a društvo su mu pravili i njegovi dobri drugari French Montana Big Sean i 2 Chainz.

Verujemo da je na toj žurci bilo mnogo momenata za pamćenje, a ono po čemu ćemo mi pamtiti The Weekndov 27. rođendan jeste spot za pesmu “Reminder“, koji je objavio na taj dan. U njemu se pojavljuju njegovi prijatelji reperi od Drakea, ASAP Rockyja do French Montane i drugih, tako da su skupa kola i zgodne devojke zagarantovane.

Izvor: xxxlmag.com
Foto: Getty Images

2 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR