Start Stars Muzika Harry Styles priznao da je sa Taylor Swift želeo normalnu vezu

Harry Styles priznao da je sa Taylor Swift želeo normalnu vezu

SHARE

 

What a Man 😍 #harrystyles #rollingstone

A post shared by @magnifiquestyles on

Na listu uspeha koje je ove godine doživeo, Harry Styles sada može da upiše i to što je na naslovnici novog broja prestižnog časopisa Rolling Stone. Naravno, u magazinu je i veliki intervju sa njim u kome je govorio o svom prvom singlu, odnosima sa drugarima iz “One Direction”, angažovanju u filmu “Dunkirk” i o onome što nas sve možda najviše zanima – o ljubavi!

 

Thank you @rollingstone

A post shared by @harrystyles on

Verovali ili ne, u tom delu on je najviše pažnje posvetio vezi sa Taylor Swift. Njih dvoje su počeli da se zabavljaju 2012. godine, a već na drugom sastanku, paparaci su ih fotografisali dok su šetali Central Parkom. Već sledećeg meseca oni su raskinuli i to posle zajedničkog odmora na Karibima.

Kad vidim fotke tog dana, pomislim: veze su teške, koliko god da imaš godina. Tome u prilog dodao bih da ne razumeš tačno kako to sve funkcioniše sa 18 godina i sve to ti ne pomaže. Mislim, tad ti je još i malo neprijatno. Na sastanku si sa nekim ko ti se jako sviđa, trebalo bi da bude jednostavno, zar ne? To je bilo iskustvo iz koga sam nešto naučio, ali zapravo sam želio da to bude normalni sastanak – priznao je Harry u ovom intervjuu.

 

Na pitanje da li je svestan da su Taylorine pesme “Out of the Woods” i “Style” inspirisane njihovom vezom i posvećene njemu, on je rekao da ne zna da li je to istina, ali da je ona toliko dobra u pisanju pesama.

Ja pišem svoja iskustva. To je najteže reći i to su stvari o kojima ne govorim rado. Tu se radi o dvoje ljudi. Nikad nikom neću sve reći – uz osmeh je dodao Harry. Ok, sad nam je jasno da on zna!

Na kraju priče o Taylor, koja je priznaćete prilično duga s obzirom na to da se radi o jednoj jako kratkoj vezi, Harry je upitan da li bi priznao Taylor da mu se sviđaju te dve pesme.

Da i ne. Ne treba ja da joj kažem da su super. To su super pesme… To je najbolji neizgovoreni dijalog ikad – zaključio je on.

Izvor: rollingstone.com
Foto: Print screen/Twitter/hellomagUS

OSTAVI KOMENTAR