Start Stars Muzika Camila otkrila šta je najviše mrzela u Fifth Harmony

Camila otkrila šta je najviše mrzela u Fifth Harmony

SHARE
performs onstage during Power 96.1's Jingle Ball 2016 at Philips Arena on December 16, 2016 in Atlanta, Georgia.
performs onstage during Power 96.1’s Jingle Ball 2016 at Philips Arena on December 16, 2016 in Atlanta, Georgia.

Kako vreme prolazi, Camila Cabello počela je da otkriva sve više detalja o svom radu u grupi Fifth Harmony koju je nedavno napustila.

U emisiji glumice Lene Dunham najviše se obrušila na menadžment koji je devojkama nalagao da oblače provokativnu odeću iako su bile vrlo mlade kada je grupa osnovana. Camila je imala tada svega 15 godina!

attends 101.3 KDWB's Jingle Ball 2016 presented by Capital One at Xcel Energy Center on December 5, 2016 in St Paul, Minnesota.
attends 101.3 KDWB’s Jingle Ball 2016 presented by Capital One at Xcel Energy Center on December 5, 2016 in St Paul, Minnesota.

“Više puta su ljudi pokušali da nas seksualizuju kako bi privukle više pažnje. Nažalost, seks prodaje. Nije mi bilo prijatno i morala sam da tome stanem na put. Bilo je nezgodno jer je trebalo da odrastemo i to pred očima sveta snimajući pesme koje su imale dosta seksualnih konotacija”, objasnila je Camila.

“I’ll only have you if you’re sweeter than my solitude”

A photo posted by Camila Cabello (@camila_cabello) on

Istakla je da biti seksi i provokativan nije nužno loše, ali ona jednostavno za to nije bila spremna, pogotovo u tom uzrastu.

Na kraju intervjua otkrila je još jednu tajnu. Na početku audicija za X faktor bila je odbijena!

via GIPHY

Nisu je primili na audiciju i rekli su joj da odmah ide kući. Međutim, nije odustajala.

“Ne,ne.. dajte mi šansu”, uspela je da ih ubedi i bila je u pravu. Sa četiri “da” prošla je dalje i više nego ubedljivo.

A sada je spremna da se posveti solo karijeri.

via GIPHY

Autor: Girlfriend
Foto: Getty

2 KOMENTARA

  1. Obožavam Fifth harmony i posle Lauren, Camila mi je najdraža. Podržavam njenu odluku i želim svim devojkama uspešnu godinu

OSTAVI KOMENTAR