Start Stars Muzika 8 pop pesama za koje niste znali da ih je napisala Katy...

8 pop pesama za koje niste znali da ih je napisala Katy Perry

SHARE
attends the premiere of Paramount Pictures' "Office Christmas Party" at Regency Village Theatre on December 7, 2016 in Westwood, California.
attends the premiere of Paramount Pictures’ “Office Christmas Party” at Regency Village Theatre on December 7, 2016 in Westwood, California.

Katy Perry je možda jedna od najvećih pop pevačica današnjice, ali uvek nađe vremena da pomogne i drugim zvezdama. Kao što ćete primetiti, Katy jedino pomaže ženskim izvođačima.

Ovo su 8 poznatih pesama koje je Katy pisala ili je učestvala u njihovom pisanju:

1. KELLY CLARKSON: ‘I DO NOT HOOK UP’

Ovu pesmu je Katy prvobitno napisala za sebe, ali ju je posle prosledila Kelly koja joj je dala lični pečat svojim moćnim vokalom.

2. BRITNEY SPEARS: ‘PASSENGER’

Mnogi smatraju da je ova pesma sa Britninog albuma “Britney Jean” trebalo da bude singl i tako dobije veću pažnju.

3. SELENA GOMEZ: ‘ROCK GOD’

U vreme kada je Selena nastupala sa bendom The Scene, Katy im je ponudila ovu pesmu za njihov drugi studijski album. Ovo je zapravo “tajni duet” jer se Katyni vokali mogu čuti u pesmi.

4. IGGY AZALEA ft. RITA ORA: ‘BLACK WIDOW’

Ovo je zasigurno najveći hit koji je Katy napisala za nekog drugog. Tačnije, Iggy je napisala stihove, a Katy je smislila refren.

5. ASHLEY TISDALE: ‘TIME’S UP’

Kada je Ashley Tisdale pokušala da zaboravi na Srednjoškolski mjuzikl, snimila je album, a upravo Katy joj je napisala ovu pop-rock pesmu.

6. NICKI MINAJ ft. ARIANA GRANDE: ‘GET ON YOUR KNEES’

Mnogi žele da Nicki i Katy snime zajedno pesmu, a ova je nešto najbliže toj saradnji. Za deo koji peva Ariana Grande je odgovorna upravo Katy.

7. SELENA GOMEZ: ‘THAT’S MORE LIKE IT’

Posle pesme Rock God, Katy je ponudila još jednu pesmu Seleni. Našla se na njenom poslednjem albumu sa bendom The Scene.

8. KELLY CLARKSON: ‘LONGSHOT’

Ova pesma se našla na albumu “All I Ever Wanted” i u njoj se može čuti taj stil po kome je Katy Perry najprepoznatljivija.

Autor: Digital Spy
Foto: Getty

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR