Start Stars “MTV Video Music Awards”: Debitantski nastup Justina Biebera kod domaćica Ke$he i...

“MTV Video Music Awards”: Debitantski nastup Justina Biebera kod domaćica Ke$he i Ashley Greene

SHARE

MTV će dokazati da jedna noć može promeniti sve kad Justin Bieber i B.o.B izvedu svoj debitantski nastup na VMA-u na “2010 MTV Video Music Awards”. Spremni da se popnu na legendarnu pozornicu prvi put, Justin Bieber i B.o.B jedva čekaju da zauzmu mesto ranijih legendi dodele VMA i njihovih nenadmašnih nastupa.

Image Hosting by imagefra.me

“Moj nastup na VMA dokazuje da se snovi mogu ostvariti”

Bieber, koji je nominovan za nagradu najbolji novi izvođač, i B.o.B sa impresivnih pet nominacija pridružiće se fantastičnoj listi izvođača koja uključuje Kanyea, Drakea i Florence + The Machine. A prethodno objavljenoj listi prezentera na kojoj su Nicki Minaj, Emma Stone, Penn Badgley, Trey Songz, Selena Gomez i Ne-Yo dodate su i Ke$ha i Ashley Greene. “2010 MTV Video Music Awards” prenosiće se uživo iz dvorane Nokia Theateru u Los Angelesu u nedelju, 12. septembra 2010, a MTV će naknadno objaviti još izvođača, prezentera i voditelja dodele.

Image Hosting by imagefra.me

“Srećan sam što ću nastupiti na dodeli VMA. Još ne mogu da verujem jer sam prošle godine prvi put prisustvovao dodeli i niko nije znao ko sam”, rekao je Justin Bieber. “To stvarno dokazuje da se snovi mogu ostvariti i da imam divne i predane obožavaoce. Srećan sam i zahvalan. Sad se samo želim popeti na pozornicu, dobro se zabaviti uz svoje heroje jer, na kraju, ja sam još uvek klinac i još uvek obožavalac”, rekao je Justin. Gledaoci mogu da glasaju za glavne VMA kategorije, uključujući i za nagradu za najboljeg novog izvođača, na internet stranici vma.mtv.com od utorka, 3. avgusta.

Image Hosting by imagefra.me

Regionalna premijera novog spota Kanyea Westa za pesmu “Power”

Kanye West, jedan od izvođača ovogodišnjih VMA, najavio je da će sledeći studijski album biti objavljen u decembru ove godine, a za sada neimenovani album najaviće singl “Power” čija je svetska premijera bila 14. avgusta na američkom MTV-ju. Regionalna premijera spomenutog videa biće u petak, 20. avgusta u 12 sati. Reper navodi da je album nastao pod uticajem muzike Trenta Reznora iz Nine Inch Nails i Thoma Yorka iz grupe Radiohead.

OSTAVI KOMENTAR