570
MTV EMA: Bad Romance – najbolja pesma

MTV EMA: Bad Romance – najbolja pesma

570
SHARE

Lady Gaga osvojila tri MTV EMA nagrade u kategorijama Best Pop, Best Female i nagradu za pesmu Bad Romance – Best Song. Mlada zvezda, Justin Bieber osvojio je nagrade u kategorijama Best Male i Best Push Artist.

Uploaded with ImageShack.us

Ovogodišnje MTV EMA nagrade ostaće upamćene i po rekordnom broju nastupa, čak 14 svetskih muzičkih zvezda nastupilo je uživo na binama u Madridu. Podršku i glamuroznost celoj večeri dali su i 11 voditelja i prezentera, predvodjeni Evom Longorijom.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Listu nominacija predvodile su Lady Gaga i Rihanna sa po 5 nominacija. U ostalim kategorijama, Eminem je potvrdio svoj status kralja hip-hopa nominacijama u četiri kategorije.

Britanski rokeri Muse, zajedno sa 30 Seconds to Mars, Linkin Park i Kings of Leon nadmetali su se protiv Ozzy Osbourna u kategoriji Best Rock, dok su Justin Bieber, Ke$ha, B.o.B, Plan B i Jason Derulo bili nominovani u kategoriji Best New Act.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

MTV EMA 2010 su osvojili:
Best Rock: Thirty Seconds to Mars
Best Alternative: Paramore
Best Pop: Lady Gaga
Best Hip Hop: Eminem
Best Live Act: Linkin Park
Best Song: Lady Gaga – Bad Romance
Best Male: Justin Bieber
Free your mind Award: Shakira
Best Female: Lady Gaga
Best New Act: Ke$ha
Best Video Katy Perry – California Gurls
Best World Stage Performance: Tokio Hotel
Best Push Artist: Justin Bieber
Best European Act: Marco Mengoni
Best Adria Act: Gramophonedzie

111 KOMENTARA

  1. Ti ces mene ispravljati kako se pise koristis btw i malla jer to nije ispravno ! :D jupiii imam 13 minusa samo vi nastavite sa ljubomorom!

  2. oooo seljaku jedan…mutava ti majka GaGa….rugobe jedne…pored toga sto ste ruzni, jos i neobrazovani….pali sad, zove te glavni Monster da duvate zajedno…

  3. I ja tebe Malla!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

    @Voinko
    Hahaha!Mozda i hoce! :D

  4. hahahaha bravo iwane potpuno se slazem sa tobom gaga je kraljica hejteri uzivajte uz NAJBOLJU PESMU :D hahhahahahaha stvarno si kralj pozz za tebe

  5. xaxa…….obožawam keshuuu ali nzm shta je owo obukla užaaaasssss!!!RiRi je se predooobro obukla,a eva logoria josh bolje…baash mi je drago shto je bad romance najbolja….xaxa..poooozzzzzzz………

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.