496
Mlada modna ikona: Emma Watson predstavila kolekciju za predstojeću jesen

Mlada modna ikona: Emma Watson predstavila kolekciju za predstojeću jesen

496
SHARE

Sjajna glumica trenutno promoviše svoj novi film, “The Perks of Being a Wallflower”, pa joj je pojavljivanje u “T” Style magazinu samo dodatni plus.

null

22-godišnja Engleskinja obukla je Botegga Veneta jaknu sa Harry Winston minđušama a dok je pozirala, odgovarala je na pitanja vezana za sve – od njenog američkog akcenta pa do brojnih filmova na kojima radi.

null

O doterivanju izgovora samoglasnika za svoj američki akcenat:
“Moja baka je rekla – kad sam bila mala i pevala uz muziku na radiju – zašto pevaš američkim akcentom? Verujem da je to zato jer je većina muzike koja sam slušala imala američkog pevača. To je nešto što su mi i savetovali: pokušaj da otpevaš svoje linije teksta s američkim akcentom. To me je otvorilo. Onda sam radila sa učiteljem za dijalog i samo slušala i prelazila preko svega opet i opet dok nisam to mogla da postignem bez previše truda. Znala sam kako je to vrlo važno.”

null

O svojoj odluci da napravi neki drugi film osim Harija Potera:
“Mislim da to u početku nisam radila jer sam ili učila za školu ili snimala, nisam imala vremena da radim druge filmove i pokažem ljudima da nisam samo Hermione…Bila sam fokusirana na svoje obrazovanje a onda i na upis na univerzitet, jednostavno nisam imala vremena.”

O svojim iskustvima na univerzitetu Brown:
“Moje prve dve godine na Brownu nisu bile lake,ne zato što me je neko uznemiravao već jer nemam pomoć kolega..na Brownu svi rade potpuno različite stvari i biraju svoj put, što je sjajno, ali je i mnogo teže. Niste stalno sa grupom ljudi.”

null

O tome kako je žonglirati sa puno različitih uloga:
“Pre filma ‘Bling Ring’ rekla sam da želim da se sretnem sa rediteljkom Sofiom Coppolom i to se i desilo, a da nisam ni znala za film. Radim i film sa Guillermom del Torom sledećeg leta. Rekla sam kako sam dobila scenario za film “Lepotica i zver”, ali da želim da ga radim samo ako ga on režira. Nekim čudom, on je rekao ‘Oh, nećeš verovati ali ‘Lepotica i zver’ je moja omiljena bajka, ne dam nikome da ovo radi, odmah ću početi da okupljam tim'”.

13 KOMENTARA

  1. Ona je lijepa ali mi se ne svidja nista odavde..Jedino sto vidim na tri slike ovdje je njena glava,ima li jos nesto iz njene kolekcije??

  2. Ona je tako lepa i talentovana :)
    Nikada ne pravi skandale i uzorna je devojka 
    Jedva  cekam film  “The Perks of Being a Wallflower”. Super je glumacka ekipa

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.