Start Stars Mlada modna ikona: Emma Watson predstavila kolekciju za predstojeću jesen

Mlada modna ikona: Emma Watson predstavila kolekciju za predstojeću jesen

SHARE

Sjajna glumica trenutno promoviše svoj novi film, “The Perks of Being a Wallflower”, pa joj je pojavljivanje u “T” Style magazinu samo dodatni plus.

null

22-godišnja Engleskinja obukla je Botegga Veneta jaknu sa Harry Winston minđušama a dok je pozirala, odgovarala je na pitanja vezana za sve – od njenog američkog akcenta pa do brojnih filmova na kojima radi.

null

O doterivanju izgovora samoglasnika za svoj američki akcenat:
“Moja baka je rekla – kad sam bila mala i pevala uz muziku na radiju – zašto pevaš američkim akcentom? Verujem da je to zato jer je većina muzike koja sam slušala imala američkog pevača. To je nešto što su mi i savetovali: pokušaj da otpevaš svoje linije teksta s američkim akcentom. To me je otvorilo. Onda sam radila sa učiteljem za dijalog i samo slušala i prelazila preko svega opet i opet dok nisam to mogla da postignem bez previše truda. Znala sam kako je to vrlo važno.”

null

O svojoj odluci da napravi neki drugi film osim Harija Potera:
“Mislim da to u početku nisam radila jer sam ili učila za školu ili snimala, nisam imala vremena da radim druge filmove i pokažem ljudima da nisam samo Hermione…Bila sam fokusirana na svoje obrazovanje a onda i na upis na univerzitet, jednostavno nisam imala vremena.”

O svojim iskustvima na univerzitetu Brown:
“Moje prve dve godine na Brownu nisu bile lake,ne zato što me je neko uznemiravao već jer nemam pomoć kolega..na Brownu svi rade potpuno različite stvari i biraju svoj put, što je sjajno, ali je i mnogo teže. Niste stalno sa grupom ljudi.”

null

O tome kako je žonglirati sa puno različitih uloga:
“Pre filma ‘Bling Ring’ rekla sam da želim da se sretnem sa rediteljkom Sofiom Coppolom i to se i desilo, a da nisam ni znala za film. Radim i film sa Guillermom del Torom sledećeg leta. Rekla sam kako sam dobila scenario za film “Lepotica i zver”, ali da želim da ga radim samo ako ga on režira. Nekim čudom, on je rekao ‘Oh, nećeš verovati ali ‘Lepotica i zver’ je moja omiljena bajka, ne dam nikome da ovo radi, odmah ću početi da okupljam tim'”.

OSTAVI KOMENTAR