610
Miley reklamira svoj novi album

Miley reklamira svoj novi album

610
SHARE

Disney slatkica Miley Cyrus fotka se ispred plakata za svoj novi album “Can’t Be Tamed” u glavnom gradu šanije, Madridu.

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

74 KOMENTARA

  • STO KOMENTARISES OVDE AKO NE GOTIVIS MILEY???? ALO RETARDU NADJI SEBI ZIVOT UMESTO DA KOMENTARISES TUDJE… I VIDI SE PO TVOM IMENU DA SI BAS NEZRELA I NEGATIVNA OSOBA, JADNI TVOJI RODITELJI, BAS MI JE ZAO STO IMAJU TAKO NAPALJENU I UMISLJENU CERKU….!!!

 1. Slušaj me ti pederu jedan! Ja imam svoj život, ali ga vi očigledno nemate, jer SVAKI dan visite na ovom sajtu da vidite da li je Miley prdnula!!! Tako da se jebi!!! A ovako mi je ime, jer sam originalna, niko se ne zove kao ja, šta da ne trebam da se zovem Cici Mici voli Miley?! Molim te, poštedi me tih sranja. Ja sam realna osoba, a to što vi ne podnosite kritike to je vaša stvar. Ovo je 21. vek!!! Svako ima pravo na svoje mišljenje i može da ga iskaže, SLOBODNO!!! Jadni tvoji roditelji, PEDERU…E,eeee kukala ti majka! Žalosno je što su se tvoji roditelji kresnuli….samo su napravili tehnološki višak!

 2. STO KOMENTARISES OVDE AKO NE GOTIVIS MILEY???? JADNI TVOJI RODITELJI, BAS MI JE ZAO STO IMAJU TAKO NAPALJENU I UMISLJENU CERKU….!!! Ostawi nas koji je wolimo…… :P

 3. hej jel se ovde uopšte radi o Miley….. želite se međusobno raspravljati nađite neki drugi način….. miley carica si…..

  • staseres……ova neotesana pizda mnogo se zamislila a injen glas je odvratan….a tek zubi sidurno znamo sad sta ce da radimo kad nam nestane struja….pozvacemo miley i reci ce mojoj da se nasmeje

 4. Jao,jao jao..Batalijte, vi napaljenice na miley jebenu idite i jebite se sa njom.Smarate.
  Aaa kralju dobro wam je rekla owa cura sa nikom :”Mrzim vas swe……”
  Realno, zalosni ste.Vi i wasa miley.

  • joj,joj, sto si ti jadan, patetican,razmazen i da ne nabrajam vise…isti/ista si kao i mrzim vas sve…i ne, nismo mi zalosni nego ti, mislim pogledaj kako se samo izrazavas, E PA VIDIS, TO TI JE ZALOSNO…

 5. ae zakopaj se ti Mrzim was swe p**** jedne…. ako newolish miley twoj problem… swoju ljubomoru istresaj na nekom drugom,jel jasno… miley ostawi na miru…

 6. znate sta? (vazi za sve fanove miley cyrus)
  slusajte me …….oni koji pcuje miley koji je vredzaju, koji misle loso za njoj, neka se gone! jer oni to rade samo od ljubomorom…..a ti mrzim vas sve pi*** jedne, kao prvo neznas da se ponasas na ovom sajtu….nisi za ovde…..ne zelimo te! jer tako fanove? miley the best…….jer se slazete?

  • 1.Sta ti imas iz srpskog?Ako uopste ides u skolu.
   2.Miley nam se ne svidja jer je sa samo 17 godina sva umisljena.Sve sto treba da uradis je da je pogledas i videces koliko je u stvari (blago receno) jadna.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.