736
Miley pokazala guste brkove

Miley pokazala guste brkove

736
SHARE

Miley Cyrus gostovala je u šou “Late Night with Jimmy Fallon” i celo je vreme imala lažne brkove.

18-godišnja pevačica probala je nekoliko lažnih brkova za vreme intervjua, na šta je voditelj Jimmy Fallon rekao: “Čujem da si opsednuta brkovima”.

Starleta mu je pokazala dijamantsku ogrlicu koju je imala na sebi i odgovorila potvrdno. “Da, imam dijamantske brkove uz sebe celo vreme. Volim sve vrste brkova, ukrasne i na ljudima”, rekla je Miley.

Nakon toga je iz svoje kutije izvukla posebno guste lažne brkove na šta joj je voditelj rekao: “Siguran sam da bih mogao da uzgojim takve, da ne moram da se šminkam pre emisije”. Smatra se da je mlada starleta ovim želela  dapromoviše svoj skorašnji nastup u šou “Saturday Night Live” gde će nastupiti u nekoliko skečeva i otpevati par pesama.

13 KOMENTARA

  1. bravo imam ogromnu zamerku za vas.. mozete li vec jednom prestati zvati swe mlade glumice i pevacice starletama, to stvarno vrijedja jer ja smatram da je miley daleko od toga, znamo ko su prave starlete :D

  2. BRAVO KAKO VAS NIJE SRAMOTA…MILEY NIJE STARLETA….JER ZNATE VI KO SU STARLETE..PARIS HILTON,KIM KARDASIAN……….MILEY JE GLUMICA I PEVAČICA.SNIMILA JE 4 SEZONE SERIJE I 1 FILM HANNAH MONTANA,FILM THE LAST SONG,USKORO IZLAZE NJENI NOVI FILMOVI-LOL I FILM SO UNDERCOVER GDE GLUMI SA KELLY OSBORN.IZDALA JE 4 ALBUMA,KAO HANNAH MONTANA;3 KAO MILEY CYRUS I TA TRI SU BILI NA PRVOM MESTU BILBOARD LISTE.KOD VAS JE BILA MNOGO PUTA NA NASLOVNIM STRANAMA I DONELA VAM VELIKU PRODAJU ČASOPISA……….I ONDA VAS PITAM KAKO STE MOGLI OVO DA NAPIŠETE???????????OVIM STE UVREDILI MENE I OSTALE FANOVE MILE CYRUS…………………….

    • HAHAHHAHAHAHA.. ti si se jebeno provalila.. “znate vi sta je starleta?” starlete su vam paris hilton i kim kardashian.. jako dobro si nam to objasnila.. de ubi se

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.