1526
Miley Cyrus: Zvezde na sve strane

Miley Cyrus: Zvezde na sve strane

1526
SHARE

Miley smo primetili dok je šetala u blizini jezera Toluka a njen izgled očigledno je bio inspirisan proslavom američkog Dana nezavisnosti.

mc_wug

mc_wug (7)

Pevačica i glumica je na sebi imala crveni džemper sa ogromnim belim zvezdama a sve vreme kuckala je nešto na telefonu dok je pešačila svojoj kući. Miley je ove nedelje u centru pažnje jer je uradila pesmu zajedno sa Rock Mafiom gde uglavnom peva samo prateće vokale. Ipak, to je znak da ona definitivno nije odustala od svoje pevačke karijere!

mc_wug (4)

mc_wug (2)

281 KOMENTARA

  1. Dugujem svoj zivot Jeleni Karleusi.Bio sam u komi dve godine sve dok jedna medicinska sestra nije pustila njenu pesmu na radiju u mojoj sobi.Logicno,morao sam se probuditi i ugasiti radio. 

    Hahahahahahahahahaha :D

  2. Ona je meni PEEEDOOBRAAA, amaizng girl, prelijepa, sexy, hot, sviđa mi se njen styling, njen karakter, sve njeno, nisam njen fan, ali cura je ZAKON!!! I tko god da kaže suprotno ili je glup ili je lud!!!

  3. A najjaca fora nit Miley nit Selena lice na nesto, jedna izdegenerisana u gradji, sva ko ventilator a druga ima glavu ko da je opalila pegla po licu ^^

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.