920
Miley Cyrus: Veliki šoping u Njujorku

Miley Cyrus: Veliki šoping u Njujorku

920
SHARE

Miley je častila sebe, pa je jedno popodne u Njujorku provela obilazeći lokalne butike.

null

null

Pevačicu i glumicu primetili smo u još jednom izdanju koje ističe njeno super zategnuto telo. Na sebi je imala providni crni gornji deo, šareni šorc i duboke čizme sa cibzarom, dok su joj ruke bile kesa iz šopinga.

null

null

Koliko je voli, Liam je potvrdio i u nedavnom intervjuu gde je rekao: “Moja verenica…Ona je jako srećna i prolazi kroz život sa humorom. Ona me je naučila da možeš da načiniš korak u nazad i da stvari ne posmatraš previše ozbiljno. Biti srećan, pozitivan, zabavan – to su dobri kvaliteti za svakoga.”

78 KOMENTARA

  1. Cisto sumnjam…. Ja znam jako puno osoba koje su obozawale Selenu,ali kada su wideli kakwa je ona k**va,Miley podrzawaju.a Selenu preziru,tako daa selenatori za vas je bitka izgubljena… ;) Gubitnici ciao :))

  2. Prelijepa i preprezgodna.Svi vidimo kakva je,sto puta ljepša od Selene i pomirite se sa tim Selenatori.Dok Selena kopira,Miley sama kreira svoj styling.

  3. ona je najiskrenija zvezda od svih,nije isfolirana,ne kopira nikoga,i u medijima je svojom zaslugom,A NE zato sto je u vezi S NEKIM(znaju svi na koga mislim)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.