455
Miley Cyrus: Šokantno izdanje na 2013 Teen Choice Awards!

Miley Cyrus: Šokantno izdanje na 2013 Teen Choice Awards!

455
SHARE

Miley Cyrus

Miley Cyrus noćas je dobila brojne nagrade na 2013 Teen Choice Awards, ali najviše se pričalo o modnoj kombinaciji u kojoj se pojavila.

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Zvezde na Teen Choice Awardsu nikad se ne pojavljuju u oskudnim i šokantnim izdanjima – uglavnom dominiraju slatke mladalačke kombinacije, ali Miley je to ovog puta potpuno ignorisala. Nama se čini da je pojavljivanje na ovoj ceremoniji u majušnoj kožnoj haljini i grudnjaku ipak neprimereno, ali glumica i pevačica očigledno želi da po svaku cenu svima dokaže kako je odrasla. Da li to čini na pogrešan način, procenite sami!

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Miley je i pored toga dobila nagradu za ikonu stila, pobedivši Leu Michele, Demi Lovato i Emmu Watson, a mnogi fanovi ostali su u čudu nakon toga, pa su se mogli pročitati komentair kao što je: “Miley Cyrus je dobila nagradu za modnu trendseterku? Objasnite mi zašto. Ona nosi kožne pelene!”

Autor: Life Content
FOTO: TANJUG

51 KOMENTARA

  1. ona se meni u poslednje vreme odvartno oblači… svi smo skontali da je ona odrasla još kad se ošišala, ali ove kombinacije su UŽASNE… ja volim Miley, ali stvarno već preteruje… ume ona i dobro da se obuče, ne kažem ja, ali…

  2. Ja sam bila velika obozavateljka hane montane ali kad sad vidim miley ne mogu da verujem da je stvarno ona. Mislim ja kapiram da je ona vec odrasla ali ne mora da se ovako ponasa.:-/

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.