191
Miley Cyrus se pridružila kampanji za prevenciju samoubistava

Miley Cyrus se pridružila kampanji za prevenciju samoubistava

191
SHARE

Miley Cyrus je dala svoju podršku Grupi za prevenciju samoubistava koja se bori da osvoji milion dolara!

Zvezda iz Hannah Montane je snimila i video kojim se obraća svojim fanovima i poziva ih da glasaju za organizaciju ”To Write Love On Her Arms”, koja nudi onlajn podršku ljudima koji razmišljaju o samoubistvu, kako bi osvojili nagradu. U konkurenciji za veliku nagradu je nekoliko društvenih organizacija, a Miley je svoje poverenje poklonila baš ovoj grupi.

Pobednik osvaja milion dolara, a Miley je odlučna da to bude ova organizacija.

Miley kaže: “Mislim da ljudi ne shvataju veličinu problema suicida kod mladih. Jako puno tinejdžera se bori sa depresijom. Bez adekvatne pomoći oni odustaju i na kraju sebi oduzmaju život. Mislim da je postojanje grupe kao što je ova neophodno.”

Svaka čast Miley!

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

18 KOMENTARA

  1. To sto je uradila je fino,ali ona to radi samo da bi stekla vecu populaciju,a takve budale kao sto ste vi padaju na to!

    • znaci…ovo je “hvala” koje Miley dobija za sve dobro sto radi? koj si ti kreten…pa ja da sam poznata i da imam toliko hejtera nebi mi palo napamet da uradim nesto dobro za ljude medju kojim se mozda nalazi i neki moj hejter, i ona je 100000 puta popularnija od te grupe protiv samoubistva tako da ne moze pomocu toga da bude poznatija…ii nemojte hejteri opet da smisljate neke izgovore zasto je to uradila, uradila je to zato sto je dobra osoba a ne kao vi koji pokusavate da dokazete suprotno!!!!!

  2. NE SERITE SVII! MILEY JE ONAKO I POPULARNA NE TREBAJU I NIKAKVE CLENOSTI I GRUPE I NE ZNAM STA>ALI OVO JE STV FINO! A VI KUCKE LUBOMORNE NE SERITEE!!!

  3. +3 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1malla ♥ justinaB, hottie, vladu, fanex,ninu,sandru, sanju,chg, bojanu, miley, zaljubljenu i luku...love ya guys!! :****

    ne gotivim je nesx posebno ali lepo od nje sto je ovo uradila…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.