886
Miley Cyrus: Rokerska foto sesija za novi album

Miley Cyrus: Rokerska foto sesija za novi album

886
SHARE

Miley vredno radi na svom novom albumu, a svojim fanovima prikazala je fotke koje je uradila za njegovu promociju.

null

null

null

Miley će uskoro objaviti više detalja o samom albumu, pa je ovo odličan način da se javnost još više zainteresuje za njega. Naravno, najviše pažnje još uvek privlači njena frizura, ali Miley kaže da je ponosna na svoj izgled. “Bio je to neverovatan osećaj – samo sam to uradila i obrijala je sa strane.”

null

null

null

31 KOMENTARA

  1. Bravo ovo nije za novi album,ovo je za sajt,photoshoot za album je u oktobru :S !Ko kaze da joj je ruzno ,laze. Jer se za ovo ne moze reci da je ruzno,ok moxda joj je duza lepsa,ali i Rihanni bi bila lepsa duga,pa je niko ne napada..!

  2. ne,realno,devojka malo fura rockerski stil,pa malo nesto ”fensi” (da tako nazovem).. ne vredjam je,niti bilo sta slicno..:)

  3. Bila je tupava kao Disney Hanna Montana, onda se utripovala da je neki faktor pa je napravila (drasticnu) promenu i pocela da glumi glupu fukaru sa can’t be tamed, pa je dozivela fijasko, tako da je sada rock fazon na redu, da pokusa da izadje iz prasine. Ali nece moci. Pucice i sa tim fazonom, kao i sa svakim narednim.

    Kao sto rekoh skoro- nova Lindsay Lohan. Mada ja gotivim Lindsay, ovu Miley organski ne podnosim i bas mi je drago da je postala takva nakaza. ^^

    Ae u zdravlje. :*

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.