Start Stars Miley Cyrus: Rođendanska proslava u stilu osamdesetih!

Miley Cyrus: Rođendanska proslava u stilu osamdesetih!

SHARE

SIPAUSA30043893_000001

Da li su u pitanju obaveze oko aktuelne američke turneje ili nešto drugo, tek Miley Cyrus je svoj 17. rođendan (koji je, kao što znate, bio u ponedeljak) proslavila nekoliko dana ranije.

Žurku iznenađenja u stilu osamdesetih godina prošlog veka, organizovali su pevačicin brat Trace (na slici dole) i njen navodni dečko, australijski glumac Liam Hemsworth, a proslava je održana u prestižnom njujorškom klubu Canal Room.

„Cela stvar bila je jedno veliko iznenađenje,“ izjavio je izvor blizak teen zvezdi.

Mileynu rođendansku tortu napravio je Buddy Valastro, TV kuvar iz poznatog američkog showa „Majstor za kolače“ koji se emituje na kanalu TLC.

„Nisu želeli klasičnu tortu za devojčice,“ kaže Buddy čije su umešne ruke za ovu priliku napravile tortu od vanile prošaranu čipkom u „Madonna stilu“ sa pozornicom od testa u purpurnoj boji – inače Mileynoj omiljenoj. „Poslastica se potpuno uklopila u temu žurke i bila je veoma ukusna.“

„Ona obožava osamdesete,“ izjavila je Mileyna mama Tish koja se takođe našla u „organizacionom odboru“ ove nesvakidašnje proslave. „Luda je za modom i frizurama iz tog vremena. To je njen omiljeni istorijski period.“

OSTAVI KOMENTAR