291
Miley Cyrus: Obaveze preko glave!

Miley Cyrus: Obaveze preko glave!

291
SHARE

Miley Cyrus takes a break from the recording in North Hollywood

Miley Cyrus spazili smo na ulicama Los Anđelesa, a glumica i pevačica delovala je vrlo ozbiljno razgovarajući na telefonu.

Miley Cyrus takes a break from the recording in North Hollywood

Miley Cyrus takes a break from the recording in North Hollywood

Nema sumnja da je tema bio njen album “Bangerz”, koji će uskoro biti potpuno završen, a Miley kao pravi perfekcionista, želi da svaki detalj bude na svom mestu. Ona ističe kako sad zna i datum izlaska albuma, pa s nestrpljenjem očekujemo da ga uskoro i objavi!

spl595174_008

spl595300_007

Autor: Life Content

27 KOMENTARA

 1. E ovako…Pošto vi vređate našu Miley da vidimo kako će se vama dopasti kad otkrijemo našu pravu “DOBRU” Sel!Vi kažete da se naša Miley drogira jer se ošišala na kratko zbog dece koja boluju od raka a kad bi Selena to uradila svi bi vi bili u fazonu:”Ona je tako dobra,ona je moj idol,eto zašto je volimo,ma nema veze kosa će izrasti bla bla bla”!Nazivate našu Miley k***om,a niste primetili kako Selena to želi da bude.I onda je ona tad kad treba da bude ku**a ona je tad hot zgodna prelepa.Prvo se skine do verzije da ne nosi na sebi grudnja i ima samo jedan mantilić na sebi a onda je ona good girl.Na njenim nastupima publika slobodno može da vidi njen stomak noge pa i kad bi skinula majcu svi bi bili ona je tako lepa i zgodna a kad Miley na nastup dođe u šorcu i majci svi su kako je nije sram ona je krava.Bla bla bla.

 2. Joooj, smorili ste.
  Da li zaista moramo znati kad neko od poznatih ide u šetnju i priča na telefon, ide u kupovinu i sta jede za dorucak????
  Ovakve objave su potpuno nepotrebne. 

 3. Usput Milley se nikad ne bi udala za pare i slavu što je vaša SEl uradila Justinu.Ali priznajte sad:Da li je istina da je postala popularnija od veze sa Justinom?Ha?Ha?Istina boli!Usput kad je Miley dobila We Can’t stop svi su bili u fazonu ona je ukrala Rihanni pesmu ali onda su se setili H E Y pa i naša Sel je ukrala Come and Get It!Svi govorite da je Miley glupa što je rekla da je Hannah Montana bila samo gubljenje vremena a kad je naša “DOBRA” Sel rekla da više nikad neće da snima filmove poput ACS i tak to komentari su bili;Pa dobro ona je već odrasla.

 4. BTW ja volim Selenu zato što lepo peva i ima dobre pesme ali ne volim Selenatore  koje vređaju druge a ustvari su 10000 puta gluplj!

 5. Je l’ iko na ovoj objavi rekao da je ona k****?! Da li je iko ovde spomenuo Selenu?
  Sta se vise, ‘smileri’, palite? Stvarno ste dosadni. Citam ove komentare i vidim kako su neki ljudi plitki.
  Ja nisam fan ni Miley ni Selene ali ne mislim da je u redu vrijedjati ove dvije na svakom postu.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.