529
Miley Cyrus: “Kuvanje” u Berlinu!

Miley Cyrus: “Kuvanje” u Berlinu!

529
SHARE

miley hot 4

Miley Cyrus doputovala je u glavni grad Nemačke, ali očigledno se nije obukla baš najprikladnije za vrlo topao dan.

miley-072313-1

miley hot 1

miley-072313-8

miley-072313-5

Naime, Miles se pojavila u vrlo uskoj haljinici u Berlinu, a po njenim izrazima lica, jasno je da joj temperatura od 28 stepeni nimalo nije prijala! Dok je radila intervju za kanal Sat1, pevačica i glumica češnjivo je gledala prema bazenu pored sebe, kao da je jedva čekala da uskoči u njega!

miley hot 2

miley hot 3

miley hot 5

Praveći čudne face i hvatajući se za vrat, poručujući da se guši od toplote, Miley je ipak nekako prozborila da će se njen sledeći singl zvati “23”, kao i da će na njemu biti reperi Wiz Khalifa i Juicy J.

Autor: Life Content

19 KOMENTARA

  1. Ako joj se ponovo bude jeo taj sladoled,moze slobodno da dodje u Srbiju po jos jedan! Btw jako je lepoo obucena i prezgodnaa je :D

  2. Pjesma Avril Lavigne se zove 17,Taylor Swift 22,sad Miley 23.Koja je fora vise s tim brojevima?Anyway,ko joj je kriv sto je obukla koznu haljinu?I neka pripazi malo na facu,stalno pravi neke grimase.

  3. eh tako blizu a tako daleko :((((((( i konacno pustila je kosu,bas joj je porasla,a vi bravo pa kad obuce nesto vrlo kratko vi nazivate svakakvim imenima,kad obuce prikladnije onda ne valja,pa sta ocete od nje bre? O.o ?

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.